Eventyrligt yoga- & vandsportsretreat til det nordlige Bali
Se billeder

Eventyrligt yoga- & vandsportsretreat til det nordlige Bali

Grupperejse / Fællesrejse

Tag med os en uge til Bali som du vil ønske, kunne vare evigt. Med soulfulde aktiviteter og forkælelse i form af yoga, meditation, plantebaseret mad, paddleboarding, snorkelling og massage.

Vi henter dig i Denpasar lufthavn, hvor du vil blive kørt til det nordlige Bali til vores smukke retreat center “Jeda Villas”, beliggende i et vildt og naturskønt område.

Vores fantastiske retreatlokation er et stort tropisk paradis med 3 store villaer, hver med sin pool. Beliggende i Pemuteran landsbyen med en kombination af imponerende hav, bjerg og vulkanudsigt.

Yoga og Meditaton
Vi starter hver dag med en blid energisk yogaklasse. Hver session er designet til at arbejde på forskellige dele af kroppen og energisystemet for at støtte dig i, at udvikle et mere harmonisk forhold til sind og krop. Uanset om du er ny til yoga eller en regelmæssig yogi, vil du elske muligheden for at udforske denne daglige praksis i vores smukke retreat-paradis.

Du vil blive opfordret til at arbejde inden for dine egne grænser og vores mål er, at gøre yoga til en nærende og fornøjelig oplevelse for dig. Vores underviser Marijke er meget erfaren, og vi kan garantere, at du vil glæde dig til at starte hver dag med disse yogaklasser.

Fantastiske aktiviteter på land og vand
Vi vil nyde fantastiske og sjove vandaktiviteter i rolige farvande i Pemuteran bugten, hvor vandet er blødt, 29 grader og hvor mængden af skildpadder overgår turisterne – næsten!

Vi vil tage dig med på en eventyrlig bådtur til Menjangan Island, en nationalt beskyttet marine park og et sandt undervandsparadis, til dykning, snorkling og/eller hyggebadning fra båden (du vælger!).

Har du aldrig prøvet paddleboarding, snorkling eller dykning før? – Vi imødekommer alle, fra komplette begyndere til folk, der har erfaring inden for vandsport. Vi lærer dig alt, hvad du behøver, at vide for at begynde eller forbedre dine færdigheder. Du kan også lære at dykke med os og få din første dykkererfaring her på Bali!

Superfoods!
Nyd en uge med lækker vegansk mad. Vores kokke er uddannet i vegansk madlavning og er ekspert i at omdanne sunde ingredienser til fantastiske festmåltider. Sund, nærende og lækker mad vil få dig til at spekulere på, hvorfor du nogensinde har haft brug for kød eller mælk. Derudover vil der være masser af frugt og frisk kokosvand, samt snacks til rådighed hele dagen.

Udtalelser fra tidligere gæster

- Virkelig skøn tur - mad, yogaundervisning, aktiviteter, omgivelserne og selskabet var helt i top <3 Kan varmt anbefales! - Tinuke Iyore, gæst i 2017

- Fantastisk tur! Mad, omgivelser, selskab, værtinder -det hele. - Stine Elbrønd, gæst i 2017

- Turen til Sant Elm med My Era var en skøn oplevelse for sanserne. Maden var fantastisk, vegansk hele vejen, tilberedt smagfuldt og en fryd for øjet. Selve slottet var charmerende, småt og stort på samme tid, med den rustikke stil og dejlige bekvemme og velindrettede værelser. At vågne op til en stille meditation inden en dejlig yoga session, eller starte morgenen med en vandretur for at se solen stå op på toppen af bjerget, var en skøn måde at starte dagen på. At kunne vælge mellem flere aktiviteter i løbet af dagen eller blot dovne den med en bog på terrassen med den skønneste udsigt udover havet var ferie, når ferie er bedst. At få professionel kropsbehandling af en rigtig dygtig behandler, var ydermere en stor oplevelse. Sidst, men ikke mindst, var det rigtig hyggeligt, at være på et lille intimt sted, hvor der kun var 12 gæster. Der blev grinet meget på aftenterassen Så, ja den tur kan absolut anbefales. Tak til værterne, kokkene, yogainstruktøren, kropbehandleren og til de dejlige ferievenner, vi fik på slottet.  – Hanne Pihl, gæst 2017 + 2018

sep
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Dag 1 Ankomst

I løbet af dagen ankomst og indkvartering på Hotel Komune.

Kl. 18 Fælles spisning og information om retreatet.

Bemærk: Transport fra lufthavnen skal du selv sørge for. Der kan arrangeres transport til Hotel Komune på forespørgsel.

Dag 2 Muladhara (Rod chakra)

Kl. 7-8.30 Yoga og meditation
Kl. 9 Morgenmad
Kl. 16-17 Yoga
Kl. 17.30-19 Session ved vandet mens solen går ned
Kl. 19 Aftensmad

Dag 3 Svadhistana (Hara chakra)

Kl.6-10 Water Purification inkl.morgenmad (* Tilvalg)
Morgenmad for dem der ikke deltager på dette tilvalg
Kl. 16-18 Yoga og meditation
Kl. 19 Aftensmad og egentid

Bali er ofte omtalt som øen med “helligt vand” grundet de utallige hellige kilder og fordi helligt vand er et centralt element i deres rensningsceremoni. Som et af de fem elementer (metal, træ, vand, ild og jord), repræsenterer vand et flow af energi, også kendt som prana eller chi, som er forbundet til følelser og intuition.
Balineserne tror på, at disse ritualer hjælper med udrensning af vores krop på de fysiske, følelsesmæssige og åndelige niveauer.

Vi kører 1/2 – 1 time til et sted udenfor Ubud, hvor Manis vil introducere os til et tempel med hellige kilder og hvor vi gennemfører ritualet Water Purification. En virkelig smuk og powerful oplevelse.

Pris for dette tilvalg: 300.000 IDR som betales kontant på Bali

Dag 4 Manipura (Solar plexus chakra)

Kl. 7-8.30 Yoga og meditation
Kl. 9 Morgenmad
Kl. 10 Afgang til Ubud og indkvartering på Bebek Tepi Sawah
Kl. 17-18 Yoga
Kl. 19 Aftensmad

Dag 5 Anahata (Hjerte chakra)

Kl. 7 - 8.30 Yoga og meditation
Kl. 9 Morgenmad
Kl. 11 Massage på skønne Karsa Spa som ligger oppe i rismarkerne over Ubud - OBS! du kan vælge at spise frokost her eller tage tilbage til Udbud
Kl. 17-19 Vandring i rismarkerne omkring Bebek ved solnedgang
Kl. 19 Aftensmad

Dag 6 Vishuddha (Hals chakra)

Kl. 7-9 Yoga og meditation
Kl. 9 Morgenmad og egentid resten af dagen

Dag 7 Ajna (Pineal chakra)

Kl. 7-8.30 Yoga
Kl. 9 Morgenmad
Kl. 17-18 Yoga
Kl. 19 Aftensmad

Prisen inkluderer
 • 6 overnatninger i Jeda Villas luksus retreat destination på nordvest Bali.
 • Transport til og fra lufthavnen på Bali, samt alt transport til ekskursioner under opholdet.
 • 6 dages sund og smagsrig plantebaseret morgenmad, frokost & aftensmad.
 • Daglige sunde snacks, kokosvand, te og kaffe.
 • Traditionel balinesisk massage
 • Lækre juices og kokosvand til rådighed hele døgnet.
 • Daglig Hatha og Vinyasa inspireret yogaundervisning (alle niveauer)
 • Paddleboard sessions i Pemuteran bugten
 • Guided meditation
 • Aften yin-yoga udstrækning eller genopbyggende Qiqong.
 • Vandreture
 • Dagstur til Menjangan Island med to dyk eller snorkelling. Med 5 Star Padi-center.
 • Sunset bådtur til privat sandbanke med picnic og intro til acro-yoga.
 • Tur til 5-stjernet luksusresort med infinitypool og mulighed for cocktails
 • Fritid til afslapning, svømme, gåture og læsning.
 • Goodiebag
 • Udlån af yogaudstyr, paddleboards, snorkeludstyr.
 • Mulighed for reiki og shiatsu healing.
 • Plus meget mere lækkerhed, afslapning og Bali-magi!
 • Dette er en pakkerejse og er dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven - se hvilke fordele det medfører for dig - klik her
Ikke inkluderet
 • Flyrejse fra Danmark til Bali
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
Generelt om rejsen

Dette er en rejse med danske yogalærere og instruktører. Det er muligt at dele dobbeltværelse med en fremmed, men det er også muligt at få enkeltværelse.

Transport / flyrejse

Flyrejse er ikke inkluderet i prisen. Du er velkommen til at kontakte os for at få hjælp til at booke dette.

Hvis du selv arrangerer flyrejsen
Du kan finde flyforbindelse fra Danmark til Denpasar flere forskellige steder. Vi anbefaler, at du prøver momondo.dk eller t2t.dk

Flyv til Ngurah Rai internationale lufthavn (DPS) i Denpasar.

Fly fra Kastrup eller Billund tager typisk mellem 15-20 timer og de flyver typisk med mellemlanding i Abu Dhabi, Istanbul eller Singapore.

Din afrejse vil være dagen før ankomstdatoen – dvs. afrejse den 18. januar.

Ønsker du hjemrejse på afslutningsdagen af retreatet – den 25. januar – vil du typisk være retur i Danmark den 26. januar

Mad og drikke

Morgenmad og aftensmad er inkluderet. Frokost og drikkevarer kan købes på hotellerne eller på nærliggende restauranter.

Overnatninger

Vores fantastiske retreatlokation et stort tropisk paradis med 3 store villaer, hver med sin egen pool. Beliggende i Pemuteran landsbyen med en kombination af imponerende hav, bjerg og vulkanudsigt. På en klar dag kan du se solnedgangen over 5 vulkaner i nærliggende Java.

Villaerne er en fusion af traditionelt balinesisk design og moderne arkitektur, alle i luksusstandard. Hver villa har eget køkken, bibliotek og en stor åben udendørsstue og spisestue med udsigt over en pool og naturskøn udsigt.

Hvert værelse har en fantastisk udsigt over enten bjerge, vulkaner og/eller havet. Samtlige værelser har aircondition og har tropiske udendørs badeværelser. I alt har vi 3 store områder med havemøbler og liggestole, hvor du kan læse, hyggesnakke eller bare slappe af. Og der er masser af plads i de tropiske haver omkring villaerne, hvis du vil gå ture eller trække dig tilbage.

Transport på Bali

Hvis I vil rundt og se ting på Bali, så er prisen for lokal transport meget lav. Taxi starter på 8000Rp og koster ca. 3000Rp pr. km. Ringer man efter en taxi koster det min. 10.000Rp. Husk at få taxameteret slået til, eller aftal pris inden I kører.

Den mest benyttede og billigste form for offentlig transport er Bemo’er, – små pickupper eller minibusser, der kører dagen lang i faste ruter og stort set stopper overalt. En Bemo stoppes ved at vinke den ind til siden. For at komme af råbes blot stop. Sørg for at aftale prisen inden I sætter jer ind i Bemo’en.

Til længere strækninger anbefales turistbusserne (shuttle busses). De kører på faste stækninger mellem de større turistområder på Bali, men er en smule dyrere end Bemo’erne. På Sanur afgår shuttlebusserne fra Jl. Hangtuah Road.

Visum og Pas

Der kræves visum for danske statsborgere, der rejser til Bali. Turistvisum, der er gyldigt i 30 dage, opnås hurtigt og meget nemt ved ankomst. Vær blot opmærksom på betingelserne for opnåelse af turistvisum; den rejsende skal være i besiddelse af en gyldig returbillet, have et pas der er gyldigt i mindst 6 måneder efter forventet udrejse samt betale USD 25 kontant til immigrationen i lufthavnen. Turistvisum kan ikke forlænges eller ændres til anden type visum.

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.