Dykkerferie på Bali, 2 uger
Se billeder

Dykkerferie på Bali, 2 uger

Individuel rejse

På denne rejse kommer du til at dykke ved de mest fantastiske steder omkring Bali. Rejsen inkluderer alt udstyr, morgenmad hver dag, snacks, lokale afgifter. Derudover kan dykningen foregå på dansk. Dykning på Bali er en fantastisk oplevelse og vores guider sørger for, at du får de størst mulige oplevelser.

På denne tur vil du opleve dyk, så som Tulamben (3 dyk), Manta Point/Nusa Penida (3 dyk), Candidasa (hvis advandced) eller Padang Bai (hvis Open Water) (2 dyk), Amed (3 dyk) og I kan forvente store oplevelse både til makro-folket og dykkere som vil se store dyr.

Der er mange forklaringer på, at det lige netop er Bali, der blandt Indonesiens 13.000 øer, er blevet landets ferieø nummer ét. Rammerne er perfekte – klimaet er behageligt, solen gavmild, naturen betagende smuk og kulturen rig og spændende. Men det, der gør Bali til en enestående oplevelse, det der virkelig tryllebinder og fascinerer den besøgende, er den balinesiske folkesjæl og livsglæde.

Balineserne er et smilende og åbent folk, der trods en stigende strøm af turister har evnet at bevare deres kultur og fundamentale livsanskuelse. En kvalitet hos balineserne, der velsagtens kan tilskrives balinesernes særegne hinduisme. Udover troen på en hel række forskellige hinduistiske guder, hvor Sanghyang Widhi er den vigtigste, lever balineserne med en nærmest animistisk tro – at hvert et træ og hver en sten har sin egen sjæl. Ligeledes er troen på reinkarnation en vigtig bestanddel i balinesernes livsanskuelse, og i håbet om et bedre liv efter dette på jorden, forsøger balineserne at leve i god harmoni med sig selv og deres omgivelser. Som besøgende på Bali opleves religionen både som en afslappet og uformel del af balinesernes hverdag og gennem farvestrålende optog og ceremonier.

okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep

Bliv medlem af den særlige "Bering Dykning"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Hotel Taksu Sanur

I bor på Hotel Taksu i Sanur. Værelserne er lækkert indrettet, der er pool på hotellet og strand, butikker og restauranter er i gåafstand til hotellet. Hotellet har desuden en beach-club, Balinesisk Spa, børnepool, restaurant, wifi og gratis shuttle til/fra stranden.

Dag 1 Ankomst

I ankommer til lufthavnen i Denpasar, hvor I hentes og køres til hotellet. Resten af dagen kan I slappe af og nyde, at I nu er på Bali!

Dag 2 Afslapning

I dag slapper I af og kommer ned i gear ovenpå flyveturen.

Dag 3 Tulamben - rejsens første dyk

I dag er det tid til jeres første tre dyk. De foregår ved Tulamben. I bliver hentet på hotellet tidligt om morgenen, hvorefter I køres til dykkerspottet. I løbet af dagen har I tre dyk og der serveres frokost i løbet af dagen.

Dag 4 Afslapning

I slapper af og nyder at være på Bali.

Dag 5 Manta Point/Nusa Penida, 3 dyk

I dag har I tre dyk ved Manta Point/Nusa Penida. I bliver igen hentet tidligt om morgenen på hotellet og køres til dykningen. Turen tager det meste af dagen.

Dag 6 Afslapning

I slapper af og nyder at være på Bali.

Dag 7 Candi Dasa eller Pagang Bai, 2 dyk

I dag har I to muligheder. Hvis I er advanced dykkere, tager I til Candi Dasa og hvis I er Open Water dykkere tager I til Pagang Bai. Der er 2 dyk i dag.

Dag 7 Afslapning

I slapper af og nyder at være på Bali.

Dag 9 Nusa Penida, 3 dyk

I dag dykker I tre dyk ved Nusa Penida. I bliver hentet på hotellet og køres til spottet.

Dag 10 Afslapning

I slapper af og nyder at være på Bali.

Dag 11 Amed, 3 dyk

I dag har I tre dyk ved Amed. Proceduren er den samme. I hentes på hotellet og køres til spottet.

Dag 12-14 Afslapning

Resten af turen kan I bruge til enten at slappe af eller tage på diverse dagsture på øen. Mulighederne er mange og det er meget let at opsnuse de forskellige tilbud. I kan evt. også tilkøbe ekstra dyk direkte hos vores folk på Bali.

Dag 15 Hjemrejse

Dette er turens sidste dag. I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver retur til Danmark (eller videre ud i verden).

Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
 • Fly fra Danmark til Bali (Denpasar - kan tilvælges)
 • Afrejseskat fra Bali som betales lokalt ved afrejsen (150.000 Rupiah – ca. kr. 100,-)
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr (145,-)
Generelt om rejsen

Det er muligt at tage med på denne tur uden at dykke. I så fald vælges dette på bookingformularen (mod rabat).

Det er muligt at få børn med på turen. I skal dog være opmærksomme på, at børn skal være mindst 10 år for at dykke.

Det er muligt at tage PADI Open Water kursus (dykkercertifikat) på denne rejse. Dette tilvælger du på bookingformularen. Bemærk at dagsprogram og antal dyk er forskelligt, når I tager dykkercertifikat. Se længere nede i praktisk info under "dykkercertifikat".

Transport / flyrejse

Bemærk: Du kan købe denne rejse med fly inkluderet, hvis du vælger dette øverst på siden.

Hvis du selv arrangerer flyrejsen
Du kan finde flyforbindelse fra Danmark til Denpasar flere forskellige steder. Vi anbefaler, at du prøver momondo.dk eller t2t.dk

Vigtigt: Hvis I selv arrangerer flyrejsen, anbefaler vi, at I venter med at købe flyrejsen til vi har bekræftet landarrangementet.

Uanset hvornår I ankommer til Bali, så sørger vi for, at I bliver hentet og kørt til jeres hotel. Det er fx helt i orden at ankomme midt om natten.

Mad og drikke

Morgenmad er inkluderet alle dage. På dykkerture er frokost inkluderet. Der er mange forskellige spisesteder i nærheden af hotellet, så det bliver intet problem at få dejlige aftensmåltider.

Overnatninger

I bor på Hotel Taksu Sanur i dobbeltværelse med aircondition og morgenmad er inkluderet alle dage.

Transport på Bali

Hvis I vil rundt og se ting på Bali, så er prisen for lokal transport meget lav. Taxi starter på 8000Rp og koster ca. 3000Rp pr. km. Ringer man efter en taxi koster det min. 10.000Rp. Husk at få taxameteret slået til, eller aftal pris inden I kører.

Den mest benyttede og billigste form for offentlig transport er Bemo’er, – små pickupper eller minibusser, der kører dagen lang i faste ruter og stort set stopper overalt. En Bemo stoppes ved at vinke den ind til siden. For at komme af råbes blot stop. Sørg for at aftale prisen inden I sætter jer ind i Bemo’en.

Til længere strækninger anbefales turistbusserne (shuttle busses). De kører på faste stækninger mellem de større turistområder på Bali, men er en smule dyrere end Bemo’erne. På Sanur afgår shuttlebusserne fra Jl. Hangtuah Road.

 

Visum og Pas

Der kræves visum for danske statsborgere, der rejser til Bali. Turistvisum, der er gyldigt i 30 dage, opnås hurtigt og meget nemt ved ankomst. Vær blot opmærksom på betingelserne for opnåelse af turistvisum; den rejsende skal være i besiddelse af en gyldig returbillet, have et pas der er gyldigt i mindst 6 måneder efter forventet udrejse samt betale USD 25 kontant til immigrationen i lufthavnen. Turistvisum kan ikke forlænges eller ændres til anden type visum.

PADI Medical Statement

Hvis du ikke har et dykkercertifikat i forvejen er det et krav, at du udfylder et PADI Medical Statement. Reglen er, at hvis du kan svare nej til alt på side 1, så behøver du ikke gå til lægen. Hvis du kan svare ja til noget, så skal du til lægen og lægen skal udfylde og underskrive side 2.

Download her

Dykkercertifikat

Det er muligt at tage dykkercertifikat på denne rejse. I så fald skal du være opmærksom på, at de 14 dyk bortfalder og erstattes af et 3-5 dages PADI Open Water kursus. Du tilvælger dykkercertifikat, når du booker rejsen.

Kurset er inddelt i tre faser

Teori – Du lærer de basale principper omkring dykning
Confined Water dyk – Du laver dine første dyk i sikre omgivelser (fx en swimmingpool). Du får træning i basale teknikker.
Open Water dyk – Du får dine første fire dyk i havet. Her bruger du de teknikker, du har lært i de foregående confined water dyk.

Når du er færdig får du et officielt PADI Open Water certifikat, som du kan bruge til at få fantastiske dykkeroplevelser resten af dit liv overalt i verden.

KURSUS BETYDER ANDET DAGSPROGRAM

Hvis du vælger et PADI Open Water Kursus (Dykkercertifikat) til, så betyder, at programmet er lidt anderledes. Fx betyder det lidt færre dyk og at nogle af dykkene foregår i swimmingpool. Herunder kan du se dagsprogrammet for dykkercertifikat-pakken:

 • Dag 1: Afhentning i lufthavnen og transfer til Hotel Taksu Sanur
 • Dag 2: Slappe af
 • Dag 3: Open Water teori og pool
 • Dag 4: Open Water teori og pool
 • Dag 5: Open water Sanur 2 dyk
 • Dag 6: Open Water Tulamben 2 dyk
 • Dag 7: Slappe af
 • Dag 8: Slappe af
 • Dag 9: Manta Point/Nusa Penida 2 dyk
 • Dag 10: Padang Bai 2 dyk
 • Dag 11: Slappe af
 • Dag 12: Slappe af
 • Dag 13: Slappe af
 • Dag 14: Slappe af
 • Dag 15: Hjemrejse
Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.