Om os

Du sidder og overvejer, hvor din næste rejse skal gå hen og vi er glade for, at du har valgt at kigge på det, vi hos Bering Rejser kan tilbyde dig. På denne side kan du læse mere om, hvem vi er og hvad du kan forvente, hvis du vælger at rejse med os.

Bering Rejser er et dansk rejsebureau, der siden 2011 har hjulpet vores kunder fra hele Skandinavien med at få gode rejseoplevelser. Og netop ønsket om at skabe gode oplevelser er den absolutte grundsten i vores arbejde. Faktisk blev rejsebureauet til, fordi teamet bag havde en fælles vision om at skabe en virksomhed, hvor kundeoplevelsen er i fokus, i alt hvad vi laver. Når du rejser med Bering Rejser vil du derfor opleve, at vi gør vores yderste for at servicere dig - lige fra du besøger vores hjemmeside første gang til du kommer hjem fra din rejse. Når det er din ferie, det drejer sig om, er det nemlig vigtigt, at du føler dig godt informeret og godt hjulpet. Du er derfor altid velkommen til at ringe eller skrive til os inden, under eller efter rejsen, hvor vi vil sikre os, at det er den samme rejsekonsulent, der har betjent dig inden rejsen, der hjælper dig turen igennem.

Bering Rejsers mål: Vores ambition er intet mindre end at være Skandinaviens absolut bedste rejsebureau for aktive rejsende, målt på kundetilfredshed. Derfor arbejder vi altid på at hæve vores serviceniveau og på at få flere fantastiske aktive rejser gjort tilgængelige for vores kunder.
 

Aktive Rejser

Hos Bering Rejser har vi specialiseret os i aktive rejser. Det vil sige, at alle vores rejser på den ene eller den anden måde byder på aktive oplevelser. Nogle af vores rejser henvender sig til dig, der dyrker en af de aktiviteter, vi udbyder på højt niveau, mens andre er for dig, der gerne vil på en aktiv ferie , hvor du udover at komme til et lækkert feriemål udfordrer dig selv med nye spændende aktiviteter og møder nye mennesker.

Vores udbud af aktive rejser omfatter surfing, windsurfing, kitesurfing , klatring, bouldering, trekking, rafting og dykning. Derudover kan vi også tilbyde rundrejser til destinationer over hele verden, hvor det ikke er en sportsaktivitet, der er i højsæde, men rejseplaner sammensat, så du aktivt kommer ud at opleve det land, du besøger.
 

Du skal vide, hvad du køber

Som led i vores helt grundlæggende målsætning om at sikre dig en god kundeoplevelse, arbejder vi på altid at give en grundig og detaljeret beskrivelse af vores produkter og samtidig at sikre, at priser og tilbud er lette at gennemskue. På de enkelte rejsebeskrivelser vil du derfor finde detaljerede beskrivelser af rejsen og hvad der er inkluderet samt finde små bonusinformationer, som f.eks. hvad scooterleje typisk koster og hvilke kulinariske lokale specialiteter, du bør prøve på destinationen.

Du vil også opleve, at vi på nogle af vores rejser har valgt ikke at inkludere flybilletten i vores tilbud, men opfordrer dig til at booke den særskilt via vores flightbooking engine eller selv at finde den via andre flybillet-søgemaskiner. Det gør vi dels, for at du får et klart indblik i hvad de forskellige dele af rejsen koster, men også for at sikre, at du altid har mulighed for at finde den billigste flybillet til de destinationer, hvor flyskatter og andre omstændigheder gør, at priserne varierer meget.
 

Fra rejser til enkeltpersoner til grupperejser

Vores rejser tiltrækker mange forskellige typer rejsende.
Fordi mange af vores ture byder på camps, hvor du sammen med andre ligesindede fra hele verden modtager undervisning fra erfarne instruktører, er vores rejser både velegnede til dig, der vil rejse alene, til familieturen, hvor kun dele af din familie ønsker at klatre, surfe osv. og til dig, der gerne vil på en aktiv ferie med din kæreste eller din bedste ven.

Udover rejser til enkeltpersoner, er de fleste af vores ture ekstremt velegnede til klubber og foreninger (f.eks. klatreklubber, dykkerklubber), der gerne vil på tur sammen og til skoler, højskoler og lignende, der gerne vil give deres elever en uforglemmelig oplevelse, hvor de udfordrer sig selv og skal arbejde sammen som gruppe.
Vi har mulighed for at tilbyde særskilte camps specifikt til jeres gruppe på mange af vores destinationer, så kontakt os for en snak om mulighederne, så skræddersyr vi jeres næste tur for dig.
 

Hvad skal barnet hedde?

Bering Rejser har fået sit navn med inspiration fra den danske opdagelsesrejsende Vitus Jonassen Bering (1681-1741). Vitus var en vaske ægte dansk opdagelsesrejsende. Han turde sejle ud, hvor ingen europæer havde sejlet før og opdage verden -på verdens præmisser. Hans eventyrlyst har medført, at han har fået en lang række steder på jordkloden opkaldt efter sig, herunder Bering Havet, Bering Strædet, Bering Gletcheren og senest Bering Rumsonden. Det er ikke ufortjent, at han kaldes "den danske Columbus".
 

Vores Team

 

Daniel Kirknæs Færk


Sales Manager og Rejsekonsulent
"Jeg har rejst overalt i Asien, Europa, Nordamerika og et enkelt besøg i Caribien. Jeg bliver aldrig træt af at rejse og ikke mindst at dele ud af mine erfaringer."

 

 

 

Vores rejseledere

 

 

Kristine Marie Rost


Yin yoga
Med en fortid som HR konsulent fra forsvaret til ingeniør branchen til Projektleder i den vestjyske turistbranche, førte vejen til to år i Filippinerne og 1700 yogauddannelses timer senere, hvoraf de 1000 er ren yin yoga og fem års undervisningserfaring i yin er Kristine i dag vores specialist i yin yoga retreats. Kristines rejseerfaring kommer fra utallige timer på bagsædet af en 2cv til en Fiat127 ned gennem Europa til som voksen at taget flyet for mere skulle ses. Mellemamerika med rygsæk, den østlige del af Asien gentages år efter år for at undervise alt fra udstationerede danskere til australiere på yogalæreruddannelse i Cambodia eller selv modtage mere træning.

 

God rejse!

Bering Rejser
Voldtoftevej 28
Telefon: 71 99 65 50
E-mail: [email protected]
CVR/VAT: 36027924

Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring

Kontakt os

Vi står til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 15

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Vores kunder

Følg os

 

×VIND ET REJSEGAVEKORT PÅ 2000KR

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev - lodtrækningen sker hver tredje måned.

*

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider