Yin Yoga Treat på Maldiverne
Se billeder

Yin Yoga Treat på Maldiverne

Fantastisk yin yoga og solnedgange

Tag med på en dejlig rejse til Maldiverne sammen med en af Danmarks absolut bedste yin yoga lærere, Kristine Marie Rost. På denne rejse får du mulighed for at udforske, hvordan Yin yoga og Qi arbejder sammen i din krop. Oplev den transformerende ”grounding” af din krop, dit sind og dit liv, som yin yoga kan give. Du lærer at stilne dit sind gennem din yin yoga praksis.

Yin møder yoga, Indien møder Kina og Kristine er der til at vejlede dig i kombinationen af de to traditioner og livsanskuelser.

På denne rejse har vi vores helt egen ø i Maldiverne, som udover de fantastiske strande og det solrige vejr også er hjem for et økologisk landbrug, hvor den mad vi spiser på yoga retreatet dyrkes. Derudover har øen den lækreste blå lagune, et ynglested for pilrokker, en mangroveskov og et rigtigt "manta point" (djævlerokker).

Udover de daglige yin yoga sessions med Kristine er der også mulighed for snorkling, fisketure, vandreture, strandaktiviteter og naturligvis rigelige mængder afslapning og hygge i de skønne omgivelser.

jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj

Bliv medlem af den særlige "Bering Yoga"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Kureli, Meemu Atoll

Vi bor på vores helt egen ø, hvor vi har det hele for os selv. Værelserne har alle to store senge og privat bad/toilet.

Dag 1 Ankomst

Ankomst til Male inden kl. 10:00 (lokal tid), hvorefter der er transfer til øen kl. 11:00. Turen til øen tager 2½ time med speedbåd. Når vi kommer frem til øen er det tid til at slappe af og finde os til rette.

Dag 2-12 Yoga og en masse andet

Vigtigt: På denne tur vil vi forsøge at kigge på vores ure så lidt som muligt. Det er ø-tid!

Et typisk dagsprogram vil se således ud:

06:18 - Solopgang i stilhed
06:45 - Lime juice i stilhed
07:00 - 09:00 - Yin Yoga
09:15 - 10:30 - Morgenmad - hovedsagligt plantebaseret
Fritid
Lille Frokost
16:00 - 18:00 Eftermiddags Yin Yoga
Solnedgang
19:00 - Aftensmad

I løbet af turen vil der desuden være

  • 2 aftener med meditation og lydmeditation
  • 2 eftermiddage med yin yoga teori
  • En fisketur
  • En snorkeltur
  • Fridykning, for de som vil prøve (skal bestilles på forhånd og koster ekstra)

Programmet kan variere lidt hist og her ud fra gruppens ønsker og behov.

Dag 13 Hjemrejse

Så er det tid til at tage hjem til Danmark. Vi sejles tilbage til Male, hvorfra vi flyver hjem. Husk at hjemrejseflyet ikke må være før kl. 12:00.

Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Maldiverne
  • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
Generelt om rejsen

Denne rejse er baseret på mindst 10 deltagere. Det er muligt at få enkeltværelse, men prisen for dette er meget høj, da der kun er 10 værelser i alt.

Transport / flyrejse

Flyrejsen fra Danmark til Maldiverne er ikke inkluderet i rejsens pris. Vi anbefaler følgende flyrejse (herunder) og vi kan hjælpe jer med at booke den, hvis I ønsker dette.

Flyrejsen kan I arrangere som I vil, men det er vigtigt at bemærke, at transferen til øen sker fra Male d. 18. september kl. 11:00. Dvs. I skal være i Male inden kl. 10:00. Der er tilsvarende begrænsning på hjemrejsedagen, hvor jeres fly hjem eller videre skal være efter kl. 12:00, da I ellers ikke vil kunne nå dette.

Udrejse: 17.09.19
København (15:35) - Dubai - Male (07:40 - ankomst d. 18. september)
Rejsetid: 13t 05m

Hjemrejse: 30.09.19
Male (23:00) - Dubai - København (13:15)
Rejsetid: 17t 15m

Pris: 6.085kr pr. person (bemærk, at prisen kan ændre sig frem til udstedelse - opdateret 27.03.19)

Vigtigt: Da denne tur afhænger af et minimum antal deltagere anbefaler vi, at I venter med at købe flyrejsen indtil turen er bekræftet. Dette sker senest to måneder inden afrejse.

Mad og drikke

Alle måltider er inkluderet i prisen. Der vil være en buffet til morgenmad, frokost og aftensmad. Maden er baseret på økologiske fødevarer dyrket lokalt på øen.

Yoga

Yogaen på denne tur er ren Yin Yoga og yogalærer på turen er Kristine Marie Rost. Læs mere om hende, ved at se hendes profil (længere oppe på denne side).

Vigtigt: Såfremt der kommer engelsktalende gæster med på turen, vil undervisningen foregå på engelsk. Kristine har god erfaring med at veksle mellem engelsk og dansk, hvor det er nødvendigt, så alle vil få noget ud af undervisningen.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

 

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.