Rejsen kan desværre ikke bestilles online lige i øjeblikket.

Ring til os på 71 99 65 50, eller vend tilbage på et senere tidspunkt for at bestille.

Portugal - Luksus-kitesurfing i Algarve, 1 uge

Vi elsker byen Lagos i Algarve. Det er ganske enkelt et helt fantastisk sted at være og vi vil vove den påstand, at man ikke kan tage derned uden at blive afhængig af det. Denne kitesurfingferie i Algarve er lavet for de kitesurfere, som vil bo lidt bedre end normalt. I kommer til at bo på Hotel Tivoli Lagos****, som ligger smukt i den gamle bydel og kun cirka 300m fra centrum af byen, hvor I finder et væld af gode restauranter, barer, butikker og en masse andet byliv. Lagos summer virkelig som sommeren, så der er nok at lave.

Kitesurfingen foregår sammen med vores lokale kitesurfer/instruktør Benny, som virkelig kan sit kram. I bliver hentet på hotellet alle kitesurfingdage og kørt til lagunen, hvor I enten er på kursus eller kitesurfer selv.

Bemærk: Rejsens pris afhænger af, hvilken pakke I ønsker. Da det også er muligt at tage med som ikke-kitesurfer, så har vi sat basisprisen for turen til at være uden kitesurfingkursus. Hvis I vil se prisen inkl. alle jeres valg, så tjek bookingformularen, hvor I vil kunne se den samlede pris.

Overblik
Afrejse i månederne:
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
Vær med på facebook

Bliv medlem af den særlige "Bering Kitesurfing"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Overnatning

Hotel Tivoli Lagos****

Dette er et fremragende 4-stjernet hotel, som ligger inden for de gamle bymure i Lagos. Der er ikke mere end fem minutter til centrum af Lagos, hvor byen bugner af butikker, restauranter og liv. Hotellet har lækre værelser og en dejlig swimmingpool. Hvis du vil til Meia Praia, så går der en shuttlebus fra hotellet mange gange om dagen. Hotellet har sin egen cafe ved stranden, hvor der ligeledes er en swimmingpool.

Se flere billeder »

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst til Lagos

I ankommer til lufthavnen i Faro, hvor I bliver mødt af jeres transfer (med mindre I vælger at tage turen selv - fx med tog). Det tager ca. 55 minutter langs en betalingsmotorvej at komme til Lagos og når I kommer frem til hotellet bliver I vist til jeres værelse.

Dag 2-7 Kitesurfing og en masse andet

Uanset vindforholdene så kommer Benny forbi på dag 2 for at hiles på jer og tage jer med ud og kitesurfe. Her vil I også lægge en slagplan for ugen baseret på, hvordan vejrprognoserne ser ud. Hvis der ser ud til at være vind nok til fem dages kitesurfing, så afholder I kurset som normalt. Hvis vejrudsigten ser dårligere ud, så kan det ske, at I afvikler flere timer om dagen i færre dage.

Dag 8 Hjemrejse

Så er ugen overstået og det er på tide at tage hjem. I bliver kørt (eller tager toget) til Faro, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

Prisen inkluderer

Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Faro (se under
  • Transfer til/fra lufthavnen i Faro (kan tilvælges på bookingformularen)
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr kr. 145,-
Afrejse
Hjemkomst

Praktisk info

Om prisen

Prisen forudsætter, at man bor på dobbeltværelse. Hvis man rejser alene, vil der være et tillæg til prisen for at få enkeltværelse på hotellet. Hvis du vælger "1 voksen" på bookingformularen lægges enkeltpersontillægget automatisk til prisen og hedder "Solotillæg".

Her kan du se de forskellige pakker, du kan vælge. Når du booker turen kan du vælge den version, som passer dig.

For begyndere

– 7 nætter på Hotel Tivoli Lagos**** i dobbeltværelse
– Morgenmad alle dage
– 5 dages kitesurfingkursus for begyndere (15 timer)
– Buddy-system (1 kite / 2 kursister)
– Alt udstyr til kurset
– Erfaren VDWS-/IKO-instruktør
– VDWS-bog og kort
– SUP-tur i tilfælde af vindløse dage
– Transport til/fra kitesurf-spot

Pris: fra 5.610kr pr. person

For øvede som mangler træning

– 7 nætter på Hotel Tivoli Lagos**** i dobbeltværelse
– Morgenmad alle dage
– 2 dages kitesurfingkursus for øvede (7 timer)
– Buddy-system (1 kite / 2 kursister)
– Alt udstyr til kurset
– Erfaren VDWS-/IKO-instruktør
– 3 dages udstyrsleje udover kurset
– VDWS-bog og kort
– SUP-tur i tilfælde af vindløse dage
– Transport til/fra kitesurf-spot

Bemærk: På kurset træner I ting så som at holde højde, at vende og evt. hop. Det er også denne pakke du skal tage, hvis du har gennemgået et begynderkusus før og ikke har brug for at starte helt fra starten. Du behøver ikke have været oppe på boardet endnu.

Pris: fra 5.610kr pr. person

Selvsejlende med eget udstyr

– 7 nætter på Hotel Tivoli Lagos**** i dobbeltværelse
– Morgenmad alle dage
– 5 dages kitesurfing med eget udstyr
– Opbevaring af dit udstyr
– Transport til/fra kitesurf-spot

Pris: 3.580kr pr. person

Ikke-kitesurfer

Det er også muligt at tage med på turen uden at kitesurfe. I så fald koster det kun prisen for overnatningen på hotellet.

Transport

Der er mange flyforbindelser fra Danmark til Faro. Fra København kan du flyve direkte om lørdagen med Norwegian, SAS eller Bravo Tours. Fra Billund kan du flyve med Bravo Tours eller Primera Air om lørdagen.

Hvis du vil have hjælp til at finde den rigtige flybillet, skal du bare sige til.

Fra Lufthavnen til Lagos
Du kan tage tog, tage taxa eller vi kan arrangere, at du kørt frem og tilbage

Hvis du vil tage toget:
Det er vigtigt, at du ankommer til Faro inden kl. 17.00, så du har tid til at tage det sidste tog til Lagos. Det kører kl. ca 19.30 og koster 7 Euro. En taxa fra lufthavnen til stationen koster ca. 10 Euro.

Transfer til/fra lufthavnen:
Når du vælger denne løsning bliver du hentet i lufthavnen og kørt hele vejen til hotellet. Det er uden tvivl den mest behagelige løsning. Turen tager lidt under en time. Prisen for transfer tur/retur er 1.180kr for bilen med plads til 1-4 personer.

Ankomst via Lissabon

Nogle gange kan det være billigere at flyve til Lissabon og derfra tage toget. Det gør du således:

1. Du lander i Lissabon og tager derfra til “Sete Rios Station”. Du kan enten tage en taxa fra lufthavnen eller tage metroen til metrostationen “Jardim Zoológico”. Med metroen tager du den røde linje til S.Sebastiâo og derfra tager du den blå linje to stop til Jardim Zoológico.

2. Du tager toget eller bussen:

Tog: 3t 40m – 5 tog om dagen
Metrostationen Jardim Zoológico ligger under Sete Rios Station, så du tager bare rulletrappen op og finder et billetkontor. Mellem Lissabon og Lagos skal du skifte tog een gang (i byen Tunes).
Link til CP.PT, hvor du kan se afgange

Bus: 3t 45m
Når du ankommer til Jardim Zoológico ved Sete Rios Station skal du ud ad bygningen og se efter skilte, hvorpå der står “Rodoviario”. LIge udenfor bygningen finder du en lille rulletrappe, som går op til busterminalen. Der kan du købe billetter til Lagos.
Link til Eva Bus, hvor du kan se afgange

Mad og drikke

Morgenmad er inkluderet alle dage. Det er desuden muligt at tilkøbe halv pension på hotellet. Prisen for dette er 1390kr pr. person.

Eget udstyr

Hvis du medbringer eget udstyr, så er her et par ting, du skal vide:

1. Hvor meget blæser det og hvilke kites skal jeg have med?
I sommermånederne blæser vinden om eftermiddagen sædvanligvis med 10 - 14 m/s. De normale kitestørrelser er 9'ere og 11'ere.

2. Hvor tyk behøver min våddragt at være?
Vandet er generelt varmt, så en 3/2'er vil være nok.

3. Hvor opbevarer jeg mine ting, når jeg ikke er på vandet?
Du kan opbevare dit grej sammen med vores eller du kan tage det med retur til hotellet.

Kitesurfing

Kitesurfingen foregår i Alvor-lagunen, hvor der er fladt vand.

Vinden

Den bedste vindperiode i dette område er fra midt-juni til slutningen af august. På en normal dag i denne periode, er der ikke meget vind om formiddagen og ca. kl. 13-15. tager vinden til og har drøn på hele eftermiddagen og ofte ud på aftenen. Du skal derfor regne med at kunne sove længe og/eller have tid til andre aktiviteter om formiddagen.

For at kunne kitesurfe skal man som bekendt bruge vind og det kan naturligvis ikke altid garanteres. I 2015 havde vi en fantastisk vind-sommer i Lagos, men i 2016 var der mange dage med svigtende vind. Her skal det med i betragtningen, at mange steder verden over - som ellers kunne klassificeres som "vindsikre" - oplevede en underlig sæson med meget lidt vind i 2016.

Rabat på kitesurfingudstyr

Når du køber en kitesurfingferie hos Bering Rejser får du hele 15% rabat hos Borg Surfshop, som er specialist i kitesurfingudstyr. Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørsgmål til dette.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i Lagos. Data er fra yr.no.

Rabat på kitesurfingudstyr

Ved køb af en kitesurfingferie får du 15% rabat i

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 16.

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Send forespørgsel

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

Denne tur tager dig til Fuerteventura, hvor du nyder solen, stranden og kitesurfer så meget so...
Sværhedsgrad:
Kitesurfing i SpanienKitesurfing på FuerteventuraVelegnet til solorejse
Algarve er et dejligt sted at være og et virkelig godt sted at kitesurfe. Kitesurf camp ligger...
Sværhedsgrad:
Kitesurfing i PortugalVelegnet til solorejse
Denne rejse tager dig til Essaouira i Marokko, hvor du lærer at kitesurfe. ...
Sværhedsgrad:
Kitesurfing i Marokko
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt os

Vi står til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 15

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger os på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider