Rejsen kan desværre ikke bestilles online lige i øjeblikket.

Ring til os på 71 99 65 50, eller vend tilbage på et senere tidspunkt for at bestille.

Spanien - Kitesurfing på Fuerteventura, 1 uge - Inkl. flyrejse

Bemærk: Vi har inkluderet flyrejsen i prisen. Dette betyder også at der er faste afrejsedatoer.

Bemærk: Rejsens grundpris er kun inkl. udstyrsleje. Hvis du scroller ned til praktisk info, kan du i afsnittet "Om prisen", se de forskellige kursusmuligheder.

Hvis du vil have en solrig ferie, hvor du samtidig kitesurfer eller lærer at kitesurfe? Jamen så er dette rejsen for dig. Fuerteventura har solen, sandet, vandet og de perfekte kitesurf-spots – og vi har personalet, som kan arrangere det hele for dig.

Dagene vil gå med at kitesurfe så meget som muligt, hvad enten du kitesurfer selv (med rescue cover) eller du er på kitesurfingkursus. Under praktisk info længere nede på siden, kan du se de forskellige pakker, du kan opleve.

Aftenerne kan du tilbringe sammen med de andre beboere på Surf-Hostel eller du kan tilbringe tiden på egen hånd. Det er naturligvis helt op til dig, hvor meget du har lyst til at være med.

Der er få som kan blive enige om, hvad navnet Fuerteventura betyder. De fleste er enige om, at ordet Fuerte betyder stærk, men ingen kan tilsyneladende enes om, hvorvidt ordet Ventura betyder held, lykke, vind eller eventyr. I virkeligheden kan det være ligegyldigt, fordi de fire forskellige betydninger alle rammer fuldstændigt plet.

Fuerteventura er de Kanariske øers næststørste ø og er den af øerne, som ligger tættest på den Afrikanske kyst (kun ca. 100km). Her er knap så meget trængsel, som på naboøerne og det er på trods af, at øen kan bryste sig af at have nogle af Europas bedste strande. Og det er naturligvis et held, når tiden er til surfing, windsurfing og kitesurfing.

Vind er der en masse af på Fuerteventura og det er netop det element der gør øen til et verdensberømt sted at surfe, windsurfe og kitesurfe. I løbet af denne surfingferie vil du stifte ekstra godt bekendtskab øens nordligste by Corralejo, hvor Surf-Hostel ligger, og strandene der omkring.

Overblik
Afrejse i månederne:
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
Vær med på facebook

Bliv medlem af den særlige "Bering Kitesurfing"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Overnatning

Surf Hostel

Et lille, hyggeligt og simpelt surf-hostel, der består af syv værelser (fordelt i enkeltværelser, to-personersværelser og tre-personersværelser), to fælleskøkkener og to fælles badeværelser med toilet. Derudover er der en fællesstue, der ofte bruges til at hygge om aftenen. På taget er der en tagterrasse, som frit kan bruges til at solbade eller at grille. Man skal være mindst 18 år for at kunne bo på Surf-Hostel. Hvis I er en familie med børn vil vi derfor henvise til lejlighederne i Casa Quemadas.

Se flere billeder »

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst

I ankommer til lufthavnen på Fuerteventura, hvor I bliver hentet og kørt til Surf Hostel. Når I har fået læsset jeres sager ind på værelset kan I evt. tage til stranden eller bare nyde Corralejo.

Bemærk: personen, som henter jer i lufthavnen står ved lufthavnens cafeteria. Ikke lige når I kommer ud gennem tolden. Cafeteriaet er ikke til at overse.

Dag 2-7 Kitesurfing og meget andet

I bruger dagene på at have det så sjovt som muligt og på at kitesurfe så meget som muligt. Hvordan de dagene fordeler sig afhænger af, hvornår, I ankommer så husk at tjekke startdatoerne for de forskellige kurser under praktisk info.

Aftenerne bruges typisk sammen med de andre beboere på Surf Hostel og særligt tagterrassen danner ofte ramme om hyggelige aftener med grill og hygge. Det er også meget almindeligt at gæsterne går ud og spiser sammen i byen. Det er naturlivis helt valgfrit, hvor meget du vil deltage i.

Dag 8 Hjemrejse

Så blev det til turens sidste dag. I bliver kørt til lufthavnen tids nok til at nå jeres fly til Danmark.

Prisen inkluderer

Ikke inkluderet
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr kr. 145,-
Afrejse
Hjemkomst

Praktisk info

Om prisen

Der er forskellige variationer af denne rejse afhængigt af, jeres kitesurfing-niveau. Når I booker rejsen, kan I vælge, hvilken pakke I skal bruge. Alle pakker kan opgraderes til ophold i lejlighed i stedet. Denne opgradering koster 1000kr pr. person for mindst to personer. Det er også muligt at få enkeltværelse i Surf Hostel. Enkeltværelse koster 990kr pr. uge.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

De forskellige pakke-muligheder

Hvad I lærer på de forskellige kurser står beskrevet under "Kitesurfingkurser" længere nede.

Begyndere:

- 7 nætter i Surf Hostel i delt værelse
- Morgenmad alle dage
- Frokostmadpakke alle dage
- 4 dages kitesurfingkursus (13 timer)
- Alt udstyr til kurset
- IKO-bog og certifikat
- Rescue Cover
- Fri surf- og Stand Up Paddle-boards på vindløse dage
- Transport til/fra stranden alle dage
- Transport til/fra lufthavnen

Bemærk: Begynderkurser starter på tirsdage og torsdage. Ankommer I søndag er der derfor intet program om mandagen.

Øvede:

- 7 nætter i Surf Hostel i delt værelse
- Morgenmad alle dage
- Frokostmadpakke alle dage
- 3 dages kitesurfingkursus for øvede (8 timer)
- 2 dages leje af kitesurfingudstyr
- IKO-bog og certifikat
- Rescue Cover
- Fri surf- og Stand Up Paddle-boards på vindløse dage
- Transport til/fra stranden alle dage
- Transport til/fra lufthavnen

 

Selv-sejlende/kun udstyrsleje:

- 7 nætter i Surf Hostel i delt værelse
- Morgenmad alle dage
- Frokostmadpakke alle dage
- Leje af kitesurfingudstyr hele ugen
- Rescue Cover
- Fri surf- og Stand Up Paddle-boards på vindløse dage
- Transport til/fra stranden alle dage
- Transport til/fra lufthavnen

Bemærk: i denne pakke er udstyrslejen kun Kite og Board. Våddragt, trapez og andet udstyr er ikke inkluderet, men kan lejes på stedet eller tages med hjemmefra. Der er 50 kites og størrelserne er: 5.0,7.0,8.0,9.0,12.0,13.5,15.0,18.0

Medrejsende / ikke-surfer

- 7 nætter i Surf House i delt værelse
- Morgenmad alle dage
- Frokostmadpakke alle dage
- Transport til/fra stranden alle dage
- Transport til/fra lufthavnen

 

Transport / Flyrejse

Flyrejsen fra Danmark til Fuerteventura er inkluderet i rejsens pris. Hvis du hellere selv vil finde din flyrejse (og dermed også frit vælge rejsedatoer), kan du kigge her.

Flyrejser

Bemærk: Herunder lister vi tidspunkterne for flyrejserne. Husk at de kan variere lidt fra gang til gang.

Bemærk: Vores priser på flyrejserne gælder indtil to måneder inden afrejse. Bestiller du med mindre end to måneder til afrejse, kan prisen variere. Vi kontakter dig, såfremt dette måtte være aktuelt (det er slet ikke sikkert, det er det).

Fra København - Mandage / Tirsdage / Søndage

Udrejse: Man/Tirs/Søn
København (08:30) - Fuerteventura (12:40)
Rejsetid: 5t 10m (direkte)

Hjemrejse: Man/Tirs/Søn
Fuerteventura (13:40) - København (19:50)
Rejsetid: 5t 10m

Fra Billund - Søndage

Udrejse: Søndage
Billund (08:15) - Fuerteventura (12:15)
Rejsetid: 5t 00m (direkte)

Hjemrejse: Søndage
Fuerteventura (13:15) - Billund (19:15)
Rejsetid: 5t 00m

Fra Aalborg - Mandage

Udrejse: Mandage
Aalborg (09:35) - Fuerteventura (13:55)
Rejsetid: 5t 20m (direkte)

Hjemrejse: Mandage
Fuerteventura (14:55) - Aalborg (20:55)
Rejsetid: 5t 00m

Når I ankommer til Fuerteventura vil I blive mødt i lufthavnen af vores folk, som kører jer til Surf House eller jeres lejlighed.

Kitesurfingkurser

På Fuerteventura tilbyder vi to forskellige kitesurfingkurser. Det ene er for begyndere og det andet er for øvede. Herunder kan du se, hvad su kan lære i de forskellige kurser. Hvis du er for advanceret til det øvede kursus, men stadig vil have undervisning, så kan vi arrangere privattimer for dig. Ring til os, hvis du vil høre mere om dette.

Bemærk: Kurserne starter på forskellige tidspunkter i løbet af ugen og afhængigt af, hvornår du ankommer til øen, kan det betyde, at du starter ferien med en hviledag.

Begynderkurset (starter tirsdag, torsdag og søndag)

Dag 1 - Teori og strand
Kurset starter med en times teori, hvor du lærer følgende:

- Introduktion til kites
- Introduktionen til vind
- Sikkerhed
- Introduktion til tidevand og vejr
- Introduktion til udstyr

Efter teori er det tid til tre timers "beach work", hvor du lærer:

- At rigge udstyret
- At launche kiten
- At landing kiten
- At styre dragen og relaunch
- Yderligere forklaring om vind og sikkerhed

Efter denne del af kurset har du nu tre timer, hvor du kan blive på stranden og træne for dig selv (under opsyn). Bemærk, at denne del af kurset er en gratis service. Den er valgfri og du får ikke refunderet noget, hvis du ikke bruger det.

Dag 2 - I vandet
Nu skal du i baljen. Kurset foregår via både, hvor der seljes ud på åbent vand. Det gør vi dels, fordi vi dermed kan være ligeglade hvad vej vinden blæser og dels fordi der dermed ikke er noget, som begyndere kan støde ind i, hvis de fx ikke lige kan styre dragen.

Første del af kurset skal der body-dragges og du skal lære at bruge de teknikker, du lærte på dag 1. Du skal også lære at forstå principperne i, hvordan man holder højde. Derudover skal du øve dig i at relaunch dragen.

Anden del af kurset i dag bruges med boardet. Det starter med at instruktøren viser, hvordan det foregår og så øver du.

Dag 3 og 4
Øvelse gør mester og fra nu af skal du bare øve dig så meget som muligt (under opsyn). Præcis hvordan de sidste dage forløber er ikke helt til at sige på forhånd, fordi det også handler om, hvor langt du er nået på de første to dage. Vi kan dog sige at "Fokus er på, at få dig det sidste stykke op på boardet og du vil blive vejledt i at lykkes med det".

 

Kursus for øvede (starter mandag, onsdag og fredag)

Dag 1
Kursets første time går med en genopfriskning på stranden. Nogle øver med en trainer-kite, andre laver simulerer body-drag eller simulerer vandstart.
Efter genopfriskningen foregår kurset i vandet og er delt i to dele. Igen er det afhængigt af dit niveau, men nogle starter med at øve mere body-drag andre går direkte på boardet. Instruktøren viser dig den øvelse, du har brug for og herefter er det din tur. Når du har styr på det, du skal øve, så kan du øve det selv (under opsyn).
I kursets anden del er der fokus "board-work". For nogle gælder det om at komme op på boardet, imens andre skal arbejde på fx at holde højde. Igen viser instruktøren dig, hvad du skal gøre, du øver dig og når I er enige om, at det er sikkert, at du øver selv så holder instruktøren bare øje med dig.

Dag 2
Kursets anden dag fungerer ligesom den forrige (dog uden den første time på stranden).

Vinden

Det bedste tidspunkt at windsurfe og kitesurfe på Fuerteventura er fra marts til august, hvor vinden næsten altid er stabil og cross-shore. Fra november til februar bliver vinden en anelse mere utilregnelig (men stadig god) og vinden er enten on-shore eller off-shore. Derfor bliver kitesurfing og windsurfingkurser i denne periode ofte afholdt ved brug af både, så kurserne kan garanteres.

Oktober er den mest ustabile vind-måned på Fuerteventura, men det er også her de store bølger begynder at vise sig.

Hvad hvis der ikke er vind?

Hvis I oplever vindløse dage på turen, så kan I frit bruge surfboards og stand up paddle-boards på stranden. Der er også mulighed for, at I kan tage med ud og bølgesurfe ved andre spots, men dette kræver, at surfkurserne ikke er fuldbooket. Hvis jeres deltagelse i surfing fx  kræver, at der skal en ekstra instruktør og en ekstra bil af sted, så vil I skulle betale ekstra for dette.

Børn med på turen

Børn skal være mindst 14 år for kunne være med til kitesurfingen. Det vigtigste er dog, at barnet vejer mindst 45kg.

Overnatning

Når man bor på Surf-Hostel bor man på dobbeltværelser (der er dog eet enkelt værelse med plads til 3) og hvis man rejser alene bor man som udgangspunkt sammen med en fremmed. Det er dog muligt at tilkøbe enkeltværelse for 990kr pr. uge.

Bemærk: Alle pakker inkluderer "delt dobbeltværelse". Hvis I er to, som rejser sammen betyder det naturligvis, at I deler værelse med hinanden.


 

Rabat på kitesurfingudstyr

Når du køber en kitesurfingferie hos Bering Rejser får du hele 15% rabat hos Borg Surfshop, som er specialist i kitesurfingudstyr. Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørsgmål til dette.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima og vind

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet og vinden på Fuerteventura. Data er fra yr.no og fra windfinder.com

 

 

Flyrejse

Det er muligt at flyve fra København, Billund eller Aalborg.

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 16.

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Variationer af denne rejse

Kitesurfing på Fuerteventura, 1 uge

Dette er vores 1-uges kitesurfingferie på Fuerteventura.

Gå til rejse »
Kitesurfing på Fuerteventura, 2 uger

Dette er vores 2-ugers kitesurfingferie på Fuerteventura.

Gå til rejse »

Video

Her kan I se en lille video af, hvad I kan forvente på Fuerteventura. Bemærk, at undervisningen foregår fra både ude på havet (som I kan se det i videoen)

Send forespørgsel

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

Kitesurfing på Zanzibar er fantantastisk. På denne tur bor du lige ved kitesurf-spottet ...
Sværhedsgrad:
Kitesurfing på Zanzibar
Denne rejse tager dig til Essaouira i Marokko, hvor du lærer at kitesurfe. ...
Sværhedsgrad:
Kitesurfing i Marokko
En uges dejlig kitesurfingferie i Egypten.  Denne tur inkluderer et dejligt hotel, halv pension...
Sværhedsgrad:
Dykning i Egypten
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt os

Vi står til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 15

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger os på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider