Højdepunkter på turen

  • Fantastiske dyk i krystalklart vand
  • Smukke strande
  • Puerto Galera med alle de mange muligheder
Dykkerferie i Puerto Galera, 11 dage
Se billeder

Dykkerferie i Puerto Galera, 11 dage

Individuel rejse

Dette er ferien for jer, som vil opleve Filippinernes bedste dykning, fantastiske strande og krystalklart vand. Resortet ligger på den ikke-så-turistede ø Mindoro og du finder mere end 35 facinerende dykkerspots mindre end 10 minutter fra resortet.

På dykkene vil I opleve en utrolig biodiversitet og fantastiske farver. I vil opleve alt fra havskildpadder til neonfarvede fisk. Efter dykkene kan I slappe af på resortet, hvor I kan hoppe en tur i swimmingpoolen, hygge jer i baren eller bare gå langs stranden og se de fantastiske solnedgange. Hvis I vil spise ude, så er der ikke mere end 50 meter til restauranter og 10 minutter til Sabang, hvor øens natteliv foregår.

En af de bedste oplevelser på denne tur er at udforske det to kilometer lange rev, som ligger lige ved resortet. Det bliver man ganske enkelt aldrig træt af.

Det er muligt at tage dykkercertifikat og Advanced Open Water på denne rejse. Udover dykning kan du opleve vandreture, golf, fisketure og kajakture.

sep
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug

Bliv medlem af den særlige "Bering Dykning"-gruppe på facebook. Her får du besked om nye rejser, særlige tilbud og en masse andet.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Scandi Divers Resort

Resortet har flere forskellige værelsestyper. Det er muligt at bo på værelser, som har udsigt over vandet eller de lidt billigere værelser, som ligger omkring swimmingpoolen. Værelserne er alle behageligt indrettet og I kan forvente et højt serviceniveau.

Dag 1 Ankomst

I ankommer til lufthavnen i Manila, hvorfra I enten bliver hentet og kørt til resortet eller selv finder dertil. Når I kommer frem til resortet bliver I vist til jeres værelse og har herefter dagen til at slappe af og nyde de dejlige omgivelser.

Dag 2-10 Dykning og afslapning

I bruger dagene på at dykke og hygge jer. Præcis hvornår dykningen foregår varierer ud fra jeres ønsker.

Dag 11 Hjemrejse

Nu er turen slut og det er tid til at tage tilbage til Danmark eller videre ud i verden.

Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Manila t/r (kan tilvælges)
  • Transport til/fra lufthavnen (kan tilkøbes ved booking)
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr (145,-)
Generelt om rejsen

Det er muligt at tage med på denne tur uden at dykke. I så fald vælges dette på bookingformularen (mod rabat).

Det er muligt at få børn med på turen. I skal dog være opmærksomme på, at børn skal være mindst 10 år for at dykke.

Det er muligt at tage PADI Open Water kursus (dykkercertifikat) på denne rejse. Dette tilvælger du på bookingformularen. Bemærk at dagsprogram og antal dyk er forskelligt, når I tager dykkercertifikat. Se længere nede i praktisk info under "dykkercertifikat".

Vi har som udgangspunkt inkluderet 14 dyk i denne rejse. På bookingformularen, kan I vælge om I vil have flere eller færre dyk på turen.

Transport / flyrejse

Bemærk: Du kan købe denne rejse med fly inkluderet, hvis du vælger dette øverst på siden.

Hvis du selv arrangerer flyrejsen
Du kan finde flyforbindelse fra Danmark til Manila flere forskellige steder. Vi anbefaler, at du prøver momondo.dk eller t2t.dk

Vigtigt: Hvis I selv arrangerer flyrejsen, anbefaler vi, at I venter med at købe flyrejsen til vi har bekræftet landarrangementet.

Vigtigt: Hvis I ankommer til Manila om aftenen, kan det være for sent at nå færgen til Puerto Galera samme dag. Hvis dette er tilfældet arrangerer vi en nat i Manila for jer - koster ikke ekstra.

Mad og drikke

Morgenmad er inkluderet alle dage. Der er rigeligt med spisesteder meget tæt på resortet og priserne på mad er yderst rimelige.

Overnatninger

Som standard har vi inkluderet et Poolside Premium værelse, men det er også muligt at opgradere værelset til Beach Front Deluxe værelse.

Visum og Pas

Via det nedenstående link til Udenrigsministeriets hjemmeside, kan du læse om visumreglerne for danskeres indrejse i Filippinerne:

Link til Udenrigsministeriet

Dykkercertifikat

Det er muligt at tage dykkercertifikat på denne rejse. I så fald skal du være opmærksom på, at de 14 dyk bortfalder og erstattes af et 3-5 dages PADI Open Water kursus. Du tilvælger dykkercertifikat, når du booker rejsen.

Kurset er inddelt i tre faser

Teori – Du lærer de basale principper omkring dykning
Confined Water dyk – Du laver dine første dyk i sikre omgivelser (fx en swimmingpool). Du får træning i basale teknikker.
Open Water dyk – Du får dine første fire dyk i havet. Her bruger du de teknikker, du har lært i de foregående confined water dyk.

Når du er færdig får du et officielt PADI Open Water certifikat, som du kan bruge til at få fantastiske dykkeroplevelser resten af dit liv overalt i verden.

PADI Medical Statement

Hvis du ikke har et dykkercertifikat i forvejen er det et krav, at du udfylder et PADI Medical Statement. Reglen er, at hvis du kan svare nej til alt på side 1, så behøver du ikke gå til lægen. Hvis du kan svare ja til noget, så skal du til lægen og lægen skal udfylde og underskrive side 2.

Download her

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området. Data er fra yr.no.

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.