Dykning i Thailand

Dykning i Thailand

Thailand byder på dykkeroplevelser for alle

Er du blevet træt af den ordinære ferie sammen med familien, hvor I ikke laver andet end at dase ved vandet, spise og ose i turistfælderne? Så er en tur på dykkerferie i Thailand måske lige noget for dig. Her vil du med garanti opleve masser af spænding samt få minder for livet.

Bering Rejser Hvis du beslutter dig for at tage på dykning i Thailand, tilbyder Bering Rejser et 4-dages dykkerkursus (SSI Open Water), som giver dig et dykkercertifikat. Samt 13 nætter i Phuket inkl. morgenmad og alt udstyr for kun 11.450kr,-. Det vil desuden med dit nye dykkercertifikat også være dig tilladt at dykke op til 18 meter uden guide.

Rejsens pris inkluderer en flybillet – men hvis du ønsker at spare penge, har du selv mulighed for at booke flybillet. Den inkluderede flybillet er naturligvis baseret på en række specifikke afgange, så det kræver, at der er plads på det fly, du vil booke.

Dyk ved Phuket Turen går til fantastiske Phuket, der er Thailands største ø. Phuket findes ud for Thailands vestkyst, og er ikke overraskende blevet et populært rejsemål. Her finder du en smuk natur med stor diversitet.

Som dykkermål er Thailand et meget populært sted. Det klare vand og den distinkte fauna gør stedet til et af de absolut fedeste rejsemål for dykkere.

Det er i hvert fald så sikkert, som noget kan være, at du vil komme hjem fra Phuket med de fedeste oplevelser i bagagen. At dykke i Thailand er alt det, som man tror og har hørt det er, og så lige lidt til. Her findes simpelthen noget af det skønneste vand, hvor du finder de flotteste fisk og koraller overhovedet. Det vil du ikke fortryde!

Bering Rejser står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål om dykning i Thailand.
dykning-thailand

Rejser

Der er ikke nogle hoteller ud fra dine søgekriterier i øjeblikket!

Nyhedsbrev

VIND REJSEGAVEKORT PÅ 2000,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind rejsegavekort.