Dykning i Jordan

Dykning i Jordan

Fantastiske dyk fra strand og båd

Har du altid drømt om et dykkercertifikat og dermed komme ud og opleve de åbne oceaners fascinerende dyreliv? Så byder chancen sig nu. Hos Bering Rejser kan du gøre drømmen til virkelighed. Skal man lære dykningens kunst, så kan man komme af sted uanset om man kender lidt til dykning eller om man stadig mangler sin dykkerdebut. Det Røde Hav ved Jorden byder på et fantastisk og spændende dyreliv, som i sig selv er en oplevelse. Derudover så kan man ved dykning i Jordan også opleve særprægede menneskeskabte dykkerområder. Et eksempel på dette kunne være, at du kan dykke omkring og udforske en kampvogn eller et skibsvrag på nært hold under vandet. Men man har også mulighed for at opleve den imponerende ruin Petra, som er blevet udnævnt til et af de nye vidundere af UNESCO.

Aqaba er f.eks. ikke en dykkerdestination man hører meget om i Danmark, men her er der mulighed for fred og ro samtidig opleve koralrev, der kan måle sig med et hvilket som helst sted i verden, når det gælder intakte og farverige koraller. Her kan man fredfyldt dykke og nyde de zebrastribede fisk og søanemonernes bølgende gang i vandet. Måske vil man ligefrem fornemme en moræne, som stirrer på en fra sit skjul. Hvem ved? Her findes et godt udvalg af både blødkoraller og hårdkoraller. De findes i koncentrationer, som ikke findes andre steder i Det Røde hav. Der findes store områder af blødkoraller, enorme knolde og søjler af flotte massive koraller samt kæmpe salatkoralformationer.
Fiskeudvalget minder om det man finder andre steder i Det Røde hav, bl.a. kejserfisk, sommerfuglefisk, dragefisk, skorpionfisk, papegøjefisk og muræner.

Al dykning i Jordan foregår ved kystlinjen ud til Aqaba-bugten. Den strækker sig kun over beskedne 27 km, men det til trods finder man her mange af de bedste dykkersteder i den nordlige del af Det Røde Hav netop her.

Selvom Jordan er et land, hvor vandmangel er et kendt problem, så betyder det ikke at mulighederne for dykning er indskrænkede. Trods Jordans korte kystlinje, så er der en verden af oplevelser, som blot venter på at blive udforsket. Så hvad venter du på?

Bering Rejser står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål om dykning i Jordan.

Rejser

Det bedste af Jordan, 11 dage

Aqababugten i Jordan byder på utallige dive-spots, som er ud over det sædvanlige. På denne tur vil du i løbet af en uge opleve de bedste steder. Alle dyk foregår med lokal dykkerguide og alle dyk er fra båd. Udover dykningen oplever I både Petra og…

Pr. person
11 dage / 10 nætter
fra 15.238,-
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.