DKK 6.490,00

Portugal - Dykkerferie i Algarve, 1 uge

Havet omkring Lagos byder på fremragende dykning. Nogle af dykkene foregår på åbent vand – fx i den nyindviede marinepark, hvor tre gamle krigsskibe er sænket til dykkernes store fornøjelse – og andre dyk foregår langs Algarves rå kystlinje, hvor vandet har skabt grotter og andre fantastiske oplevelser under vandet.

Lagos er en perle i Algarve og bugner med tilbud til folk som ønsker en aktiv ferie. Byen er fuld af liv om sommeren – på den gode måde. Der er et væld af restauranter og vi skal nok vejlede jer, så I finder de bedste. Hvis I har lyst til mere efter spisning, så er der naturligvis også et utal beværtninger til dette. Der er en hel særlig energi i byen om sommeren, som I bestemt bør opleve.

Overblik
Afrejse i månederne:
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
Dykkercertifikat

Det er muligt at tage et PADI Open Water Kursus (dykkercertifikat) på denne rejse eller Advanced Open Water Kusus. Dette vælges på bookingformularen.

Overnatning

Hotel Tivoli Lagos****

Dette er et fremragende 4-stjernet hotel, som ligger inden for de gamle bymure i Lagos. Der er ikke mere end fem minutter til centrum af Lagos, hvor byen bugner af butikker, restauranter og liv. Hotellet har lækre værelser og en dejlig swimmingpool. Hvis du vil til Meia Praia, så går der en shuttlebus fra hotellet mange gange om dagen. Hotellet har sin egen cafe ved stranden, hvor der ligeledes er en swimmingpool.

Se flere billeder »

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst

I ankommer til hotellet, hvor I finder jer til rette. Herefter kan I gå på opdagelse i byen.

Hvis I har købt transfer, bliver I mødt i lufthavnen og kørt direkte til hotellet.
 

Dag 2-7 Dyk og en masse andet

I bruger dagene på at dykke og evt. tage et dykkerkursus. På dage med dykning bliver I hentet på hotellet kl. 9:30. Lagos byder på et væld af oplevelser, så I kan roligt regne med fantastiske dyk og en hel masse andre dejlige oplevelser.

Bemærk: Jeres hotel ligger meget tæt på en helt fantastisk fiskerestaurant. Hvis I vil vide, hvor det er så er det bare at sige til :)

Dag 8 Hjemrejse

Så er det tid til at rejse hjem til Danmark.

Prisen inkluderer

Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Faro
  • Transfer til/fra lufthavnen i Faro
  • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr kr. 145,-
DKK 6.490,00

Praktisk info

Om prisen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse. Det er også muligt at rejse alene mod et tillæg. Du finder ekstraprisen for enkeltværelse ved at vælge "1 voksen" på bookingformularen.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Transport

Der er mange flyforbindelser fra Danmark til Faro. Fra København kan du flyve direkte med Norwegian (lørdage), SAS (lørdage) eller Primera Air (lørdage). Fra Billund kan du flyve med Primera Air (lørdage). Hvis du vil have hjælp til at finde den rigtige flybillet, skal du bare sige til.

Links
Momondo
t2t.dk
Norwegian
SAS
Primera Air

Fra Lufthavnen til Lagos
Du kan tage tog, tage taxa eller vi kan arrangere, at du kørt frem og tilbage

Hvis du vil tage toget:
Det er vigtigt, at du ankommer til Faro inden kl. 17.00, så du har tid til at tage det sidste tog til Lagos. Det kører kl. ca 19.30 og koster 7 Euro. En taxa fra lufthavnen til stationen koster ca. 10 Euro.

Transfer til/fra lufthavnen:
Når du vælger denne løsning bliver du hentet i lufthavnen og kørt hele vejen til hotellet. Det er uden tvivl den mest behagelige løsning. Turen tager lidt under en time. Prisen for transfer tur/retur er 1.180kr for bilen med plads til 1-4 personer.

Via Lissabon

Hvis du ikke kan finde den helt rigtige flybillet til Faro, så er det også muligt at komme til Lagos via Lissabon.

Det er utroligt let at komme fra Lissabon til Lagos. Fordelen er, at flybilletterne ofte er meget billigere og der er direkte fly fra København hver uge. Du gør sådan her:

Du lander i Lissabon og tager derfra til “Sete Rios Station”. Du kan enten tage en taxa fra lufthavnen eller tage metroen til metrostationen “Jardim Zoológico”. Med metroen tager du den røde linje til S.Sebastiâo og derfra tager du den blå linje to stop til Jardim Zoológico.

2. Du tager toget eller bussen:

Tog: 3t 40m – 5 tog om dagen
Metrostationen Jardim Zoológico ligger under Sete Rios Station, så du tager bare rulletrappen op og finder et billetkontor. Mellem Lissabon og Lagos skal du skifte tog een gang (i byen Tunes).
Link til CP.PT, hvor du kan se afgange

Bus: 3t 45m
Når du ankommer til Jardim Zoológico ved Sete Rios Station skal du ud ad bygningen og se efter skilte, hvorpå der står “Rodoviario”. LIge udenfor bygningen finder du en lille rulletrappe, som går op til busterminalen. Der kan du købe billetter til Lagos.
Link til Eva Bus, hvor du kan se afgange
 

 

Mad og drikke

Morgenmad er inkluderet i rejsens pris. Hvis dagens dyk foregår fra båd er det muligt at købe frokost med, inden I tager af sted. Hvis dykkene foregår fra kysten vil der være mulighed for at købe frokost på en café. Lagos bugner af gode spisesteder, hvor man kan spise sig mæt til meget rimelige priser.

Hvis du kan lide fisk, skal du lige sige til. Så giver dig et tip om, hvor du finder Algarves bedste fiskerestaurant.

Du kan tilkøbe halv pension på hotellet for 1390kr pr. person.

Dykkerkurser

PADI Open Water Kursus (Dykkercertifikat)

Det er muligt at tage et PADI Open Water Kursus på denne tur. Alle kursusmaterialer er inkluderet i prisen.

Du kan læse mere om PADI Open Water kurset på PADI's hjemmeside

Bemærk: Hvsi du vælger dykkercertfikat på rejsen, frafalder de 10 dyk og erstattes af 3-5 dages PADI Open Water kursus - og de dyk der er inkluderet i kurset (4 confined water dyk og 4 open water dyk)

PADI Advanced Open Water Kursus

Det er også muligt at tage et PADI Advanced Open Water kursus på denne rejse. IAlle kursusmaterialer er inkluderet i prisen.

Du kan læse mere om PADI Advanced Open Water kurset på PADI's hjemmeside

Bemærk: hvis du vælger at tage Advanced Open Water kursus på rejsen frafalder de 10 dyk og erstattes af AOW-kursus - og de dyk der er inkluderet i det. Det er muligt at tilkøbe flere dyk efter kurset, hvis I har lyst til mere.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i Lagos. Data er fra yr.no.

PADI Medical Statement

For at kunne tage dykkercertifkat skal du have udfyldt dette dokument. Reglen er, at hvis du kan svare nej til alt på side 1, så behøver du ikke gå til lægen. Hvis du kan svare ja til noget, så skal du til lægen og lægen skal udfylde og underskrive side 2.

Download her

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 15.

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Variationer af denne rejse

Dykkerferie i Algarve, 2 uger

Dette er vores 2-ugers version af dykkerferien i Algarve.

Gå til rejse »

Få tilbud

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

På denne rejse kommer du til at dykke ved de mest fantastiske steder omkring Bali. Rejsen inkl...
Sværhedsgrad:
Dykning i IndonesienDykning på Bali
Denne rejse byder på noget af det bedste dykning i Grækenland. Vi inkluderer 10 guidede ...
Sværhedsgrad:
Dykkerrejser til Grækenland
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring

Kontakt os

Vi står til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 15

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Vores kunder

Følg os

 

×VIND ET REJSEGAVEKORT PÅ 2000KR

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev - lodtrækningen sker hver tredje måned.

*

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider