Vandreferie på Caminoen

Vandreferie på Caminoen

Det er fantastisk at tage på vandreferie på Caminoen

Vi arrangerer også en række vandreferier i Europa via vores søsterselskab Mountain Adventures. Her vil du kunne finde en dejlig vandreferie på Caminoen, hvor du går den sidste del af den franske Camino, som går fra Sarria til Santiago de Compostela.
Det er også muligt at gå fra Sarria og hele vejen til Finisterre ved Atlanterhavet. På denne tur er Santiago de Compostela et stop midt på turen.

En af de mest populære vandreferier på Caminoen er turen fra Porto til Santiago de Compostela. Den er kendt som den portugisiske kyst-camino og den er virkelig også en god oplevelse.

Etaperne på Caminoen er mellem 12 og 25km pr. dag og vandringen er ikke vanvittigt udfordrende. Til gengæld er der bare en helt særlig aura omkring vandreruterne og de mennesker, som vandrer på dem. Der er en slags fællesskab, som er opstået i selve akten at gå Caminoen. Og alle kan være med her.

Nogle der går Caminoen bor på de små herberger langs ruten. Det man ikke på vores ture. I stedet bor man på 2-3 stjernede små hoteller, hvor alle værelser har eget bad og toilet. Det synes vi fungerer bedst.

På vores vandreferier langs Caminoen inkluderer vi morgenmad alle dage og aftensmaden er inkluderet i de små byer. Igen hænger dette sammen med, at vi synes, det er rart at ikke skulle overveje, hvor man skal spise efter dagens vandring - og så er der i øvrigt ikke mange steder at vælge imellem i de helt små byer.

Du er meget velkommen til at kontakte Mountain Adventures, hvis du vil vide mere om vandreferie på Caminoen.
Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.