Lær at surfe

Vi bliver ofte spurgt, hvordan man bedst lærer at surfe. Der er mange muligheder, men vi synes, at det er mest effektivt at tage på surfferie, hvor man kan surfe intensivt i en eller to uger og rigtigt komme i gang. Vi siger også ofte, at der skal to uger til at rigtigt komme i gang med surfing. Den første uge bruger man på at surfe, feste lidt for meget og lære en masse mennesker at kende og den anden uge er man klar til for alvor at lære at surfe.

Se alle vores rejser med surf

Der er tre grundlæggende måde, at lære at surfe

  1. Surfteori
    Surferen bruger sin viden om havet og forholdene til at regne ud, hvor de kan lave manøvrer på bølgen og viden om udstyr, så man får mest ud af surfingen
  2. Surf-færdigheder
    Der er to vigtige ting, du skal kunne for at lære at surfe
       a. Bruge teorien i praksis
    Dette er evnen til at knække koden og hurtigt vurdere, hvor og hvordan du surfer bølgen
       b. Motoriske koordineringsevner
    Her lærer du, at bruge din krop korrekt og bevæge din krop optimalt i forhold til surfing. Det er bl.a. at mestre ”the get up” og holde        balancen på bølgen
  3. Lære om værdier og sikkerhed
    Dette handler om at respektere andre, respektere miljøet og viden om, hvordan du forholder dig til andre, når du surfer. Det er fx vigtigt at vide, hvem der har ”ret til bølgen”, så der ikke sker uheld.

Ideelt set bør du surfe sammen med en erfaren ven eller med en surfskole, når du første gang skal lære at surfe.
Surfing er virkelig fedt, men det er vigtigt, at du er ærlig overfor dig selv om dine evner. Da sporten udøves på havet, kan det være farligt for dig selv og andre, hvis du forsøger at surfe i forhold, du ikke er klar til.

Lær at surfe med Bering Travel

Hvorfor vælge en surfskole?

Surfskoler/Surf Camps er en hurtig måde, når du skal lære at surfe. Surflektionerne undervises af kompetente og erfarne surfere i trygge og kontrollerede forhold. Du lærer om farer, vejret og andre ting, som du er nødt til at have styr på, inden for alvor kommer i gang.

Det er også vigtigt at lære om tidevand og havstrøm og du vil altid kunne bede din instruktør om at vise dig, hvordan du læser bølgevarsler og andre relevante ting. Det er også fint at få instruktion i, hvilke bølger, du bør vælge, når du vil gå fra white waves til green waves (bølger der bryder). Hvis du ser billedet af pigen herunder, så var dette hendes første green wave.

Bering Travel - Lær at Surfe 

Hvilket surfboard, skal du begynde at surfe på?

Når du er på surf camps låner du bare et begynderboard, men hvis du vil købe et surfboard, bør du også købe et nybegynder-surfboard (soft board). Det er længere og bredere, så nybegyndere lettere får fart nok til at fange bølgerne.

Nybegynder-surfboards har mere opdrift og det gør det mere stabilt og lettere at komme op på. Det ser helt sikkert fedt ud med et short-board under armen, men surfing handler ikke om at være cool. Det handler om at have det sjovt og fange så mange bølger som muligt. Lad endelig være med at begå den fejl, at købe et surfboard, som er for lille. BIG BOARDS BIG REWARDS.

Sådan lærer du at surfe

Friluftsland
Rejsegarantifonden
Adventure Travel Trade
 
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt os

Vi er til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 16

Tlf. +45 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Tryghed på rejsen

Berings Tryghedspakke

Følg os

 

;

×Modtag vores Nyhedsbrev

Vi sender nyheder om rejser, konkurrencer og gode tips

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider