Rejser til Mexico

Mexico er et farverigt land med en enorm diversitet og store oplevelsespotentialer for en hver smag. Det pulserende liv i verdens største by disker op med forrygende muligheder for latinamerikansk kunst og musik, intime markeder med lokalt håndværk i alle prisklasser, og kernen i det gamle centrum er bygget om dansende aztekere, der viser traditionen frem mellem en opgravet, underjordisk pyramide og katolicismens prægtige mastodont af en katedral. Man behøver kun at vende sig 90 grader for at skue udover officerpladsen med flaget hejst, regeringsbygningen og de gamle guldhandlere, fint rammet ind af den kolonialske fortids arkitektur. En mand sælger flæskesvær fra sin lille vogn og konkurrer med ismanden om det bedste slogan og den højeste volumen. I centrum bliver historien spundet sammen fra ende til anden.

Det pibler frem med små restauranter omkring parkerne og pladserne, der på hver deres måde byder ind med gastronomiske aftryk fra alle afkroge af landet. Handelsgaderne breder sig med hver deres sirligt opdelte produkt: musikgaden, sko-gaden, blikkenslagergaden.
Mexico City er på én gang prangende, larmende og bredt favnende. Områder som Roma og Condesa er flittigt besøgt af akademikere og kunstnere og parkerne indrettet til samtalehjørner med latté og snacks – et perfekt sted at trække sig tilbage til.

Udenfor byen er alting anderledes. Bebyggelsen er knap så tæt, landskabet begynder at ligne det vi kender fra bøgerne med kaktus og manuelt pløjet jord. Bjergene bliver synlige i folder og vejene snor sig let bumpende frem mellem landsbyerne og passerer fattigere bondehuse med æsler på græs og høns, der løber frit rundt på markerne. Fodbold er en hjertesag for de fleste mexicanere, og der er ikke det sted, man ikke finder et fodboldmål og begejstrede folk i landsholdets farver. Vil man i snak med en mexicaner bør man lære et par navne på landsholdspillerne, så bliver det hurtigt åbent og livligt samvær på tværs af kultur og sprog.

Bering Rejser står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål om Rejser til Mexico.


Rejser

Vi fandt desværre ingen rejser.
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring

Kontakt os

Vi står til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 15

Tlf. 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Vores kunder

Følg os

 

×VIND ET REJSEGAVEKORT PÅ 2000KR

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev - lodtrækningen sker hver tredje måned.

*

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider