Stand Up Paddle

Stand Up Paddle

Her kan du se en liste over alle vores rejser med Stand Up Paddle.

Stand Up Paddle ferie er en rejse, hvor SUP-turene er i højsædet. SUP er sjovt på alle niveauer og det, der måske mest udmærker sporten, er, at det er ultra let at komme i gang og blive grebet af. Det kræver i virkeligheden bare vand, et SUP-board og en paddel. De første ture bruger man på at øve sig i teknikken, som er ganske ligetil. Når man efterhånden føler sig sikker på boardet, kan man i virkeligheden udvikle sig i det uendelige. En af de fremragende ting ved netop SUP-ferier, er, at man let kan prøve nye elementer af sporten i perfekte forhold. Det kunne fx være, at man havde prøvet Stand Up Paddle på små åer og langs kysten i roligt vand og nu vil prøve kræfter med bølger. Eller omvendt. Hvilken type SUP-ferier er den rette for dig? Det afhænger kun af dit temperament. Hvis du er til de rolige lidt længere ture, hvor der er fokus på naturoplevelsen, så kunne et sted som Amalfikysten være et oplagt sted. Hvis du i stedet søger action med bølger, så er Portugal oplagt.

Hos Bering Rejser går vi op I at lave SUP-ferier, som henvender sig til både begyndere og øvede. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til Stand Up Paddle ferie.

Rejser

Bering Travel Surf, SUP & Yoga Retreat i Marokko

Vi tager vores Surf, SUP & Yoga koncept med til Marokko. Turen er en grupperejse med op til 20 gæster pr. uge. Programmet går helt enkelt ud på at surfe i tre dage, SUP i to dage og nyde yoga morgen og aften. Turen er for alle uanset erfaring med…

Pr. person
8 dage / 7 nætter
fra 5.798,-
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep

Eventyrligt yoga- & vandsportsretreat til det nordlige Bali

Tag med på en fantastisk rejse til Bali i samarbejde med Team MyEra.

Pr. person
7 dage / 6 nætter
fra 11.948,-
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.