Liveaboards med Bering Rejser

Liveaboards med Bering Rejser

Intensiv dykning på de bedste dive-spots.

Liveaboard er betegnelsen for en dykkerferie, hvor man bor på båden hele turen. Turene er generelt lavet for dykkere, som ønsker en ferie, hvor der er fuld fokus på dykning, afslapning og på at møde andre dykkere.

Tager man på liveaboard, så er der oftest 3-4 dyk om dagen og der er mulighed for at prøve de mere teknisk svære dyk. Det er fx på liveaboards i Egypten, hvor man dykker steder som Brothers, Elphinstone og Thistlegorm-vraget. Der er store dykkeroplevelser i vente.

Når vi arrangerer liveaboards så gør vi det oftest med en dansk rejseleder/divemaster. Der er dertil altid lokale dykkerguides med på turene, fordi deres kendskab til områderne er enormt og en vigtig ressource.

For at deltage i en liveaboard bør man som minimum være Open Water Diver, som er i gang med at tage Advanced Open Water-kursus på turen. Er man ikke dette, kan der være dyk på turen, som man ikke kan deltage i, fordi de enten er på for stor dybde eller fordi de kræver tekniske færdigheder, man ganske enkelt ikke har endnu.

Når man er på liveaboard har man meget tid til at slappe af og lade op imellem dykkene og derfor er det en god idé at medbringe et par bøger og evt. nogle spil. Du kan forberede dig på at komme helt ned i gear på en liveaboard, hvilket er en del af charmen. Du skal intet andet end at lade os sejle dig fra det ene fantastiske dykkersted til det næste og nyde de spændende dyk. Det kan næsten ikke være lettere.

Du er meget velkommen til at kontakte Bering Rejser, hvis du vil vide mere om Liveaboard.

Rejser

Liveaboard i Egypten - Nordgående rute

Denne liveaboard starter i Hurghada og går derfra nordpå. På turen oplever vi bl.a. Thistlegorm og Ras Mohammed

Pr. person
8 dage / 7 nætter
fra 10.525,-
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt

Dykkerferie i Egypten - 3 nætter Liveaboard og 4 nætter hotel

På denne rejse har vi kombineret to dejlige ting i Egypten: Liveaboard og strandferie. Turen er for alle uanset erfaring og det er endda muligt at tage dykkercertifikat på bådturen.

Pr. person
17 dage / 16 nætter
fra 4.798,-
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nyhedsbrev

VIND REJSE - VÆRDI 12.000kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind 2 pladser på vores Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve i sommeren 2019.