7.990,00 DKK

Spanien - Grupperejse - Yogaferie i Andalusiens Citronlunde

Rejsen til den andalusiske citronlund Garden of lemons byder på to daglige yoga-sessions omkring poolen (eller indendørs) kombineret med muligheden for at opleve en fantastisk rig og uspoleret natur der ligger tilbagetrukket fra kystens turiststrømme. I løbet af opholdet nyder vi lækre måltider tilberedt af husets kok tilberedt med de bedste råvarer og inspiration fra både middelhavsregionen og det nordiske køkken.

Yoga-undervisningen varetages af Birgitte Gorm Hansen, som er kendt for sin høje standard i undervisningen og sin dybe dedikation til undersøgende, sansende og meditativ yoga. Hun har praktiseret i 20 år, undervist i 15 og er et kendt ansigt på flere yogalæreruddannelser i Danmark. Birgitte står for en udogmatisk og eksperimentel tilgang til yoga hvor elevens egen indre oplevelse af kroppen altid er i centrum. Hendes klasser er legende, sensitive og nydelsesfulde invitationer til at elske den krop du har i dag. Læs mere på www.dynamicyoga.dk/

Open Flow Yoga: En nydelsesdrevet yoga praksis der inviterer dig til at bevæge dig med lethed og sanse med dybde. Vores tilgang til yoga denne uge bliver meditativ og langsomt flydende, vi bruger trinvis progression til at lære dig at mærke din krops behov mere tydeligt og stole på din egen bevægelse. Morgenklasserne er livgivende og opløftende og undervises som et spiral-vinyasa flow der genopdager din barnekrops originale styrke og elasticitet. Aftenklasserne er mere meditative og veksler mellem langsomme bølgebevægelser der forløser unødig spænding og dybere dyk ned i stilheden hvor du kan finde hvile og forberede kroppen på en god nattesøvn.

Garden of Lemons er et danskejet kulturelt refugium der ligger i læ af de mægtige Sierra Nevada bjerge syd for Granada. Her kan du finde ro til fordybelse i yogaen og Andalusiens farverige kultur under det fem dage lange ophold. Vi tilbyder derudover en ekskursion til det eventyrlige Granada med en guidet rundtur i det ældgamle arabiske kvarter Albaicín, hvorfra man har en uforglemmelig udsigt over Alhambra slottet.

I løbet af opholdet bor du enten på selve refugiet eller på det lille familiedrevne hotel Los Naranjos i landsbyen Melegís tæt på refugiet. I løbet af dagen laver vi yoga på Garden of Lemons, slapper af ved poolen og nyder ro og udsigt. Området er også oplagt for kortere og længere gåture ud i landskabet. Eventuelt med guide hvis du ønsker det. Garden of Lemons er en stor og smuk fritliggende ejendom i campoen lige uden for landsbyen Melegís. Refugiet ligger i en gammel plantage med oliven- og citrustræer og frugttræer. Den store 4 x 9 m pool ligger på det øverste niveau omkranset af beskyttende hvide mure og duftende engelske roser.

Henrik er husets kok og kokkererer med friske og lokale råvarer i løbet af ugen og tilbereder til slut en festmiddag, der sprudler i smage og farver fra det andalusiske køkkens aftryk fra både Nordafrika og hele Middelhavsregionen.

Overblik
Afrejse i månederne:
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
Yogalærer

Birgitte Gorm Hansen
Læs mere om Birgitte længere nede på siden under "praktisk info".

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst og velkomst

I ankommer til lufthavnen i Malaga, hvor I bliver mødt af vores chauffør og køres til Garden of Lemons. I bliver vist til jeres værelse og har tid til at slappe lidt af inden vi byder på velkomstdrink og tapas. Der er ingen yoga denne aften.

Dag 2 Yoga

Vi indleder dagen med en yogasession efterfulgt af morgenmad. Der bliver serveret frokost midt på dagen, men derudover er der intet program før aftenyoga og aftensmad.

Dag 3 Yoga og mulig dagstur

Dagen inledes atter med morgenyoga og morgenmad. Efter frokost kan de, som har lyst tage med på en dagstur til Granada (ikke inkl. i prisen). Om aftenen er der aftenyoga og middag.

Dag 4 Yoga

Denne dag er også fokuseret på yoga morgen og aften. Der er som altid mulighed for at gå ture i de skønne omgivelser eller bare slappe af ved poolen.

Dag 5 Yoga og hjemrejse

Dette er turens sidste dag og indledes igen med morgenyoga. Under eftermiddagen vil der være transport til lufthavnen i Malaga.

Prisen inkluderer

 • 4 nætter på refugiet i delt dobbeltværelse på refugiet Garden of lemons
 • Velkomstdrink og tapas ved ankomst
 • Morgenmad alle dage
 • Frokost alle dage
 • Eftermiddags-snack, kaffe og te alle dage
 • Skønne middage med masser af grønt og farver alle dage
 • Festmiddag med fuld fart på farver og smage den sidste aften
 • 7 yogasessions (2 sessions pr. dag torsdag, fredag og lørdag. 1 yogasession søndag morgen)
 • Fri benyttelse af poolen, rosenhave, citrus-have, terrasserne i Garden of Lemons
 • Transport til/fra lufthavnen (ved ankomst på anbefalet flyafgang)
 • Dette er en pakkerejse og er dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven - se hvilke fordele det medfører for dig - klik her
Ikke inkluderet
 • Flyrejse fra Danmark til Malaga (se under praktisk info længere nede på siden)
 • Aftensmåltider ud over den beskrevne festmiddag
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
Afrejse
Hjemkomst
18. oktober 2017
22. oktober 2017
7.990,00 DKK

Praktisk info

Om prisen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelser. Det er også muligt at få et enkeltværelse. Dette vælger du til på bookingformularen.

I løbet af turen arrangeres en tur til Granada, for de som har lyst, men det er også muligt at blive på stedet og simpelthen nyde roen eller vandre i området på egen hånd.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Transport

Flyrejsen fra Danmark til Malaga er ikke inkluderet i rejsens pris. I kan finde flybilletterne i en flybilletsøgemaskine så som momondo.dk eller t2t.dk. Det er jeres eget ansvar at sikre, at flyene passer med turens start- og slut dato. I er velkomne til at kontakte os, hvis I vil have hjælp til at finde den rette flyrejse.

Bemærk: Da dette er en grupperejse for mindst seks deltagere, bør I vente med at købe flyrejsen, til vi har sendt den endelige bekræftelse på turen. Det gør vi senest en måned inden afrejse.

Anbefalet flyrejse

Vi anbefaler følgende flyrejse i forbindelse med denne tur. Hvis du rejser med på denne afgang er transport til/fra lufthavnen inkluderet i prisen. Hvis du ankommer og rejser hjem på andre tidspunkter er det stadig muligt at blive hentet og bragt til Garden of Lemons, men dette vil koste sammenlagt 1000kr ekstra.

Fra København

Udrejse: 18.10.2017
København (07:05) - Malaga (10:50)
Rejsetid: 3t 45m

Hjemrejse: 22.10.2017
Malaga (20:55) - København (00:40+1)
Rejsetid: 3t 45m

Pris: 2.192kr pr. person (Bemærk: Denne pris blev opdateret d. 9. august 2017 - prisen kan ændre sig indtil flyrejsen er booket)

Fra Billund

Udrejse: 18.10.2017
Billund (06:50) - Malaga (10:25)
Rejsetid: 3t 35m

Hjemrejse: 22.10.2017
Malaga (20:55) - Billund (00:20+1)
Rejsetid: 3t 25m

Pris: 2.592kr pr. person (Bemærk: Denne pris blev opdateret d. 9. august 2017 - prisen kan ændre sig indtil flyrejsen er booket)

Mad og drikke

I Garden of Lemons serveres der hver dag en frokostbuffet eller der arrangeres frokostmadpakker til at tage med på dagsture. Udover morgenmad er der inkluderet frokost og aftensmad ved Garden of Lemons.

Desuden er der to restauranter i landsbyen Melegís og mange flere i de omkringliggende landsbyer.
Softdrinks, drinks, vin og øl kan købes til rimelige priser på stedet.

Overnatning

På denne tur bor vi i de to store villaer, som udgør Garden of Lemons. Hvis I vil se nærmere på villaerne, kan I bruge følgende links:

http://garden-of-lemons.com/da/jardin-de-los-limones/

http://garden-of-lemons.com/da/el-limon/

Yogalærer - Birgitte Gorm Hansen

Birgitte er kendt for sin høje standard i undervisningen og sin dybe dedikation til undersøgende, sansende og meditativ yoga. Hun har praktiseret i 20 år, undervist i 15 og er et kendt ansigt på flere yogalæreruddannelser i Danmark. Birgitte står for en udogmatisk og eksperimentel tilgang til yoga hvor elevens egen indre oplevelse af kroppen altid er i centrum. Hendes klasser er legende, sensitive og nydelsesfulde invitationer til at elske den krop du har i dag.

Generelle udflugtsmuligheder/ dagsudflugter

Her kan du se et udvalg af andre muligheder, når der ikke lige er program på turen.

-    Talrige trekking – og vandreture af varierende længde og sværhedsgrad i den storslåede natur omkring landsbyen Melegís.
-    Guidede trekking – og vandreture af varierende længde og sværhedsgrad i  bjergene Sierra Nevada, Las Alpujarras eller bjergene langs kysten.

-    Udflugter til pittoreske landsbyer i Valle de Lecrin-dalen (nærområdet)
-    Guidede rideture i egnen (nærområdet)

-    Granada/Alhambra,  
-    Granada by. Guidet tur gennem den arabiske bydel Albaicín
-    Shopping i Granada. Stort moderne fødevaremarked.
-    Salobrena med fødevaremarked, borg og strand
-    Chiringuitos- stranden, strand-bar/restaurant og det smukkeste sand.

-    Besøg på sukkerrørsmuseum eller Europas sidste Rom-destilleri i Motril
-    Vin- og Tapas-smagninger på de lokale barer i valle de Lecrin-dalen


-    Skinke-udflugt til Trevélez,: en af Spaniens bedste og samtidigt højest beliggende landsbyer i Las Alpujaras/ 100 km

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Udstyr og rabataftaler

GoYogi

Når du køber en yogaferie hos Bering Rejser, får du 10% rabat hos www.Goyogi.dk. Du finder rabatkoden på din "min rejse"-side.

Friluftsland

Kvalitetsudstyr og god planlægning ligger til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% rabat på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk. I modtager en rabatkode ved køb af rejse.

Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Få tilbud

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

Dette er en grupperejse med dansk rejseleder og dansk yogainstruktør ...
Sværhedsgrad: 2
Grupperejser
Dette er en grupperejse, som fokuserer på yin yoga. Rejsen er udarbejdet sammen med den profes...
Sværhedsgrad:
GrupperejserYogaferie i Portugal
Denne rejse går til den græske ø Kalymnos, hvor vores yogainstruktør, B...
Sværhedsgrad:
Yogaferie i GrækenlandGrupperejser

×VIND ET REJSEGAVEKORT PÅ 2000KR

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev - lodtrækningen sker hver tredje måned.

*