Klatring

Hos Bering Rejser har vi gjort vores ypperste for at sammensætte nogle spændende tilbud til alle klatreentusiaster – nye som erfarne. Klatresporten er vokset enormt i løbet af de seneste år. Det viser sig ikke kun i antallet af tilmeldte i verdens klatreklubber, men det ses også i film, tv og reklamer, hvor man ofte ser hovedpersonen hænge i reb på en væg eller bare holde fast direkte i klippesiden med en kridtpose i bæltet.

Klatring handler om teknik og til dels styrke. Dog kan man sige, at jo mere teknik en klatrer har, jo mindre styrke er nødvendig for at klare udfordringen. At klatre er derfor både en sport for kroppen og en sport for hovedet.

Vi tilføjer hele tiden nye destinationer, så selvom du måske ikke finder det du drømmer om lige netop nu, så kig igen senere.

Hvis ikke de her pakker passer dig, så kan du altid skrive til os og fortælle præcis, hvad du kunne tænke dig, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at sørge for, at du får netop den klatrerejse, du drømmer om.

Alle vores klatrerejser inkluderer alt det nødvendige udstyr og alle rejser tilbyder klatring for både nybegyndere og øvede.
 

Klatrerejser for alle

Vi har sat os det mål, at der skal være tilbud til alle slags klatrere. Der skal være oplevelser for de klatrere, der foretrækker at blive udfordret, vil lære noget nyt eller drømmer om at klatre den berømte klippevæg, de ellers kun har set andre klare på youtube. Der skal være tilbud til de klatrere, der bare gerne vil klatre ved siden af en ellers aktiv ferie og til sidst, skal der være tilbud til dem, der aldrig har klatret før, men foretrækker at prøve kræfter med sporten i nye omgivelser.

Kan du lide at klatre på dine rejser, så er Bering Rejser et rejsebureau for dig.

Bering Rejser står altid til rådighed, hvis du vil vide mere om klatrerejser.

Rejser

Klatring er en sport for alle. Vores klatreferier går til nogle af verdens bedste destinationer for klatring.

Grækenland - Klatrecamp på Kalymnos, 1 uge

Den perfekte klatreferie. Denne tur er for både for begyndere, som aldrig har klatret før og for øvede klatrere, som indtil nu kun har klatret indendørs. Turen byder på guide og personligt klatreprogram på de fedeste klatreruter på Kalymnos. Og så kommer I til at møde klatrere fra hele verden.

Bemærk: Klatrecampen forudsætter forskellige klatreniveauer afhængigt af datoen. Under praktisk info kan du se en liste over de forskellige camps og hvilket niveau, der kræves. Den perfekte kl...

8 dage

Klatring i GrækenlandSolorejser - til dig der rejser alene
Pris fra DKK 4.890,00
mar. apr. maj jun. jul. aug. sep. okt. nov. dec. jan. feb.

Portugal - Klatreferie i Portugal - Sintras Klipper

Denne rejse har fokus på klatring i et fantastisk hjørne af Portugal. I bor på The Lodge, som ligger ved Sintra - tæt på Lissabon og hver morgen og fem af ugens dage står den på klatring, som enten er med et klatrekursus eller bare med en guide, som viser de bedste spots.

Dette er rejsen for jer, som vil klatre en masse, imens I befinder jer i rolige omgivelser tæt på havet, skove og store byer så som Lissabon, Sintra og Cascais. The Lodge er et helt særligt sted, ...

8 dage

Klatring i Portugal
Pris fra DKK 5.190,00
mar. apr. maj jun. jul. aug. sep. okt. nov. dec. jan. feb.

Spanien - Klatreferie i Sydspanien, 1 uge

Denne tur byder på klatring i de fantastiske klatreområder lige nord for Malaga. I bliver taget med rundt til de bedste ruter af erfaren guide og instruktør.

Området nord for Malaga byder på fantastisk klatring og I bliver guidet hen til de bedste og mest spændende klatreruter af vores yderst kompetente guide og instruktør. Hvis I er en gruppe (5+), be...

8 dage

Klatring i Spanien
Pris fra DKK 4.590,00
mar. apr. maj jun. jul. aug. sep. okt. nov. dec. jan. feb.

×VIND ET REJSEGAVEKORT PÅ 2000KR

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev - lodtrækningen sker hver tredje måned.

*